Problem sa glavom

• Začetnik teme Začetnik teme leki1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

leki1

Iskusan
Poruka
6.305
Imam osecaj da su mi upaljeni nervi u predelu čela i to ne prolazi evo već drugu nedelju.
Sedeo sam po 10 sati za računarom dnevno jer mi je sticajem prilika takav posao.
Slabo sam se bavio fizičkom aktivnošću. Da li je imao neko iskustva sa tim i da li bi znao reći nešto o tome?
Bio sam kod lekara ali mi lekar je rekao da mora da se snimi glava i kičma, pa će dati svoj sud.

То је већ стање хипертензије,првог степена. Пијете ли неке лекове?

Ne ali spusti mi se pritisak nocu na 120

- - - - - - - - - -

Sta uopste podrazumevate pod osecajem da su vam upaljeni nervi u predelu cela? Malo opisite sta osecate

To je osecaj kao da mi gori, dakle vatra. Intenyitet se smanjuje vremenom pa se opet poveca... a osim toga prisutan je osecaj stegnutosti.

Da li su ovo sto sam opisao gore posledice preopterecenja ociju, mislim da li su to sigurni simptomi?
I jos nesto, zar oci mogu da se preopterete sa 10-11 sati dnevno pored racunara iako imam san od 7-8 sati?

Јели ово неко реторичко питање,или ја имам илузију неку? :roll:

Па много,наравно да слабо ту може да помогне сан од 7-8х,ако сте константно испред рачунара.

- - - - - - - - - -

Ne ali spusti mi se pritisak nocu na 120

- - - - - - - - - -

To je osecaj kao da mi gori, dakle vatra. Intenyitet se smanjuje vremenom pa se opet poveca... a osim toga prisutan je osecaj stegnutosti.

Контролишите редовно притисак.

Da li su ovo sto sam opisao gore posledice preopterecenja ociju, mislim da li su to sigurni simptomi?
I jos nesto, zar oci mogu da se preopterete sa 10-11 sati dnevno pored racunara iako imam san od 7-8 sati?

O da da,cudo da se oci preopterete nakon toliko sati pored kompa...Po opisu lici na preopterecenje,slabovidost,tenzionu glavobolju itd...Nista bez analiza ;)

Ljudi cija je to profesija masovno sede po 10-12 sati ispred racunara i kod vecine to izaziva samo blaze probleme koji se povuku posle odmora. Ovo traje vec 2 nedelje ako sam dobro razumeo i, iako se ne moze reci da taj racunar nije uzrok, postoji jos mnogo uzroka koji bi se vise uklopili.

Back