problem sa fles memorijom-neverovatno...

Ја сам за " сићу " пре осам година у ..Листу...купио 6 флешки ..Transcend ..са " доживотном гаранцијом " ( тада су се тек појавили )...и од тада до данас нисам имао никаквих проблема...:D;):lol:

Нисам их " ни једанпут форматирао ". Само сам скинуо " поклон програме " са њих ...и почео да их користим...:D

Ако нека и рикне...моћи ћу без проблема да је заменим...;)

Кингстон флешке су бар 2-3х скупље, а гаранција им је ...макс 2 године...:( ...:aha2:

Ако рикне након истека гаранције ...може само да се " Кантира "...:(
-----------------------------​

Нисам ни ја толико богат да купујем " Фирме "...и то ..." Извикане "...:think:

Кад ти рикне " отвори је " и видећеш да унутра нема ни " К " од ..Кингстона ...:per:
znači ovo nije tačno!
niti su 2 ili 3 puta skuplje nego možda od 5-10% što je sića a i sve nove fleške kingstonove dolaze sa lifetime waranty

moja izvikana fleška od dva giga je iz 2005-e kupljena u tempu u novom sadu i danas perfektno radi

znači ovo nije tačno!
niti su 2 ili 3 puta skuplje nego možda od 5-10% što je sića a i sve nove fleške kingstonove dolaze sa lifetime waranty

moja izvikana fleška od dva giga je iz 2005-e kupljena u tempu u novom sadu i danas perfektno radi

Сада су све флешке " сића јефтине " јер има пуно произвођача и велика је конкуренција...:aha2:

2005-те није био велики избор призвођача...СанДиск, Апачер, Кинстон...и можда Максел...и цене су биле " популарне " :(..поготово за оне већег капацитета...тј ...преко 1Gb.
Та твоја флешка од 2Gb ...коштала је 2005-те између 1500 и 1800 дин, а данас не можеш ни да нађеш мању од 4Gb...:think:

2006-те - 2007-ме купио сам за сличне паре шест флешки ..Transcend ..укупног капацитета од 16Gb...:D;):lol:...и ...САЧУВАО САМ РАЧУНЕ И ГАРАНЦИЈЕ...:aha2:

Back