Problem sa Firefox-om

• Začetnik teme Začetnik teme puer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

puer

Zainteresovan član
Poruka
142
Već dve godine koristim Firefox i puno sam zadovoljniji nego s IE. Međutim pre dve nedelje otprilike...samo mi se srušio odjednom i od tada ne mogu ni da ga pokrenem. Deinstalirao sam ga, instalirao najnoviju verziju s neta (nekoliko puta), međutim neće ni da se otvori i uvek iskoči error message tj. 'send...don't send...bla bla'. Neki put uspe da se otvori ali se sruši nakon 2 minute. Prešao sam na IE jer sam morao. Jel neko zna u čemu je problem?

puer:
Već dve godine koristim Firefox i puno sam zadovoljniji nego s IE. Međutim pre dve nedelje otprilike...samo mi se srušio odjednom i od tada ne mogu ni da ga pokrenem. Deinstalirao sam ga, instalirao najnoviju verziju s neta (nekoliko puta), međutim neće ni da se otvori i uvek iskoči error message tj. 'send...don't send...bla bla'. Neki put uspe da se otvori ali se sruši nakon 2 minute. Prešao sam na IE jer sam morao. Jel neko zna u čemu je problem?

Postoji mogućnost da si instalirao neku ne baš stabilnu ekstenziju... Moraš biti jako oprezan s time... Verovatno ti je ostao profil od prve instalacije... To moraš da izbrišeš... U zavisnosti od verzije windowsa, razlikovaće se gde se on nalazi... U Xpu je to

C:\Documents and Settings\(Tvoj windows login)\Application Data\Mozilla

Deinstaliraj FF i obriši sve što se nalazi u tom diru... Jedino, pre toga prekopiraj bookmarks.html (nalazi se u podfolderu foldera profiles). Onda reinstaliraš FF i prekopiraš nazad bookmarks.html

Probaj tako, pa javi da li je uspelo. ;) Poz...

hehe...rešio problem (bar za sada)...instalirao sam 1.5 beta verziju i radi....nadam se da će potrajati iako je beta...
...pokušao sam ponovo i sa standardnom verzijom ali nije išlo...napravio sam sve kako si rekao (Iluzionista), ali valjda je stvar u nečem drugom.....al fala u svakom slučaju.

Back