Проблем са ФБ преко интернета на тв-у?

Неда ми ФБ да коментаришем статусе, пише да "овај прегледач не подржава фб". Шта треба да урадим да бих могао да пишем коментаре ?
ChatGPT loading ...

Ако ти Фејсбук показује поруку да прегледач не подржава ФБ и не можеш да коментаришеш статусе, ево неколико корака који би могли помоћи:

1. Ажурирање прегледача: Иако користиш Mozilla Firefox, увери се да је прегледач ажуриран на најновију верзију. То може бити један од разлога због којег Фејсбук не ради правилно.
  2. Онемогућавање екстензија: Понекад неке екстензије као што су ад-блокери или скрипте за приватност могу да ометају Фејсбук. Пробај да онемогућиш све екстензије и видиш да ли то решава проблем.
  3. Чишћење кеша и колачића: Иако избегаваш чишћење кеша због проблема са пријавом, можда би вредело да урадиш само за Фејсбук. Можеш то урадити тако што ћеш отворити подешавања приватности и безбедности у Firefox-у и обрисати кеш и колачиће за Фејсбук.
  4. Испробај други прегледач: Ако проблем и даље траје, покушај да приступиш Фејсбуку преко другог прегледача, као што су Google Chrome или Microsoft Edge, како би утврдио да ли је проблем у самом Firefox-у.
  5. Испробај приватни режим: Отвори Фејсбук у приватном прозору (Ctrl+Shift+P) да би видeо да ли ће тако радити коментари. Ово онемогућава неке кеширане податке и може да реши проблем.
Ако ти нешто од овога помогне, јави да видимо шта је радило!

Нисам се добро изразио. Ради се о ТВ-у. Кад уђем на нет преко тв он ми аутоматски даје опцију ФБ или ЈТ или нечег петог. Ја кликнем само иконицу ФБ. Уопште не знам преко ког претраживача га телевизор отвара. Имам и иконицу за гугл хром. Друга ствар, бежични миш уопште не реагује на десни клик. Као да не ради. Не знам зашто то. Све ово се односи на тв а не компијутер.

Нисам се добро изразио. Ради се о ТВ-у. Кад уђем на нет преко тв он ми аутоматски даје опцију ФБ или ЈТ или нечег петог. Ја кликнем само иконицу ФБ. Уопште не знам преко ког претраживача га телевизор отвара. Имам и иконицу за гугл хром. Друга ствар, бежични миш уопште не реагује на десни клик. Као да не ради. Не знам зашто то. Све ово се односи на тв а не компијутер.

Хвала што си разјаснио. Ако користиш ТВ за приступ интернету и Фејсбуку, ево неколико савета за оба проблема:

1. Приступ Фејсбуку преко ТВ-а

• Прегледач на ТВ-у: Многи паметни ТВ-ови користе своје уграђене прегледаче или апликације за приступ интернету, тако да није увек јасно који прегледач се користи. Пошто већ имаш икону за Google Chrome, можеш покушати отворити Фејсбук преко Chrome-а уместо преко подразумеваног прегледача.
  • Ажурирање софтвера ТВ-а: Провери да ли је софтвер на твом телевизору ажуриран. Ако постоји ажурирање за веб прегледач, то може решити проблем.
  • Инсталирање апликације: Ако твој ТВ подржава инсталацију апликација, провери да ли постоји званична апликација за Фејсбук у продавници апликација на ТВ-у.

2. Проблем са бежичним мишем

• Провери батерије: Увери се да су батерије исправне и да нема проблема са сигналом између миша и ТВ-а.
  • Поново повежи миш: Искључи USB пријемник за миша, сачекај неколико секунди, и поново га укључи. Понекад поновно повезивање може решити проблем.
  • Провери компатибилност: Неки ТВ-ови не подржавају све функције бежичног миша као што је десни клик. Можеш проверити у упутству за ТВ да ли десни клик уопште функционише на овом уређају.

Хвала што си разјаснио. Ако користиш ТВ за приступ интернету и Фејсбуку, ево неколико савета за оба проблема:

1. Приступ Фејсбуку преко ТВ-а

• Прегледач на ТВ-у: Многи паметни ТВ-ови користе своје уграђене прегледаче или апликације за приступ интернету, тако да није увек јасно који прегледач се користи. Пошто већ имаш икону за Google Chrome, можеш покушати отворити Фејсбук преко Chrome-а уместо преко подразумеваног прегледача.
  • Ажурирање софтвера ТВ-а: Провери да ли је софтвер на твом телевизору ажуриран. Ако постоји ажурирање за веб прегледач, то може решити проблем.
  • Инсталирање апликације: Ако твој ТВ подржава инсталацију апликација, провери да ли постоји званична апликација за Фејсбук у продавници апликација на ТВ-у.

2. Проблем са бежичним мишем

• Провери батерије: Увери се да су батерије исправне и да нема проблема са сигналом између миша и ТВ-а.
  • Поново повежи миш: Искључи USB пријемник за миша, сачекај неколико секунди, и поново га укључи. Понекад поновно повезивање може решити проблем.
  • Провери компатибилност: Неки ТВ-ови не подржавају све функције бежичног миша као што је десни клик. Можеш проверити у упутству за ТВ да ли десни клик уопште функционише на овом уређају.
FALA !

Back