fosilvaso Buduća legenda Poruka 39.135 05.04.2020. u 12:48 - Problem sa Facebook-om #26 georgejune: Posalji im da sisaju karu i batali ih Kliknite za proširenje... A nakon toga će joj brisati profil i sve objave i nema više brige oko toga!
georgejune: Posalji im da sisaju karu i batali ih Kliknite za proširenje... A nakon toga će joj brisati profil i sve objave i nema više brige oko toga!
saskica67 Početnik Poruka 6 06.04.2020. u 11:16 - Problem sa Facebook-om #27 4thman: Kako se meni nista ne desi, a imam ga od 2008. Doduse slabo ga koristim. Pa sta si radila? Kliknite za proširenje... Nista sto bi krsilo njihove propise....eee sad dosadjivala im sa porukama i odblokirali me...
4thman: Kako se meni nista ne desi, a imam ga od 2008. Doduse slabo ga koristim. Pa sta si radila? Kliknite za proširenje... Nista sto bi krsilo njihove propise....eee sad dosadjivala im sa porukama i odblokirali me...
fosilvaso Buduća legenda Poruka 39.135 06.04.2020. u 14:11 - Problem sa Facebook-om #28 saskica67: Nista sto bi krsilo njihove propise....eee sad dosadjivala im sa porukama i odblokirali me... Kliknite za proširenje... Napisala si nešto šta je nekog pacera uvredilo ili naljutilo pa te prijavio!
saskica67: Nista sto bi krsilo njihove propise....eee sad dosadjivala im sa porukama i odblokirali me... Kliknite za proširenje... Napisala si nešto šta je nekog pacera uvredilo ili naljutilo pa te prijavio!
saskica67 Početnik Poruka 6 07.04.2020. u 13:18 - Problem sa Facebook-om #29 fosilvaso: Napisala si nešto šta je nekog pacera uvredilo ili naljutilo pa te prijavio! Kliknite za proširenje... Moguce....na fb svakakvih likova pa i bolesnika
fosilvaso: Napisala si nešto šta je nekog pacera uvredilo ili naljutilo pa te prijavio! Kliknite za proširenje... Moguce....na fb svakakvih likova pa i bolesnika
4thman Veoma poznat Poruka 13.277 07.04.2020. u 16:09 - Problem sa Facebook-om #30 Drž se nas na Krstarici, svi smo normalni haha... (to se ti cepaš od smeha)
saskica67 Početnik Poruka 6 08.04.2020. u 16:03 - Problem sa Facebook-om #31 4thman...moracu...da bezim s vremena na vreme s fb....
4thman Veoma poznat Poruka 13.277 09.04.2020. u 09:11 - Problem sa Facebook-om #32 Ja da nemam kontakte po celom svetu odavno bih, mada naučio sam kako da ga koristim, odnosno ne koristim.
Ja da nemam kontakte po celom svetu odavno bih, mada naučio sam kako da ga koristim, odnosno ne koristim.
saskica67 Početnik Poruka 6 09.04.2020. u 12:51 - Problem sa Facebook-om #33 4thman: Ja da nemam kontakte po celom svetu odavno bih, mada naučio sam kako da ga koristim, odnosno ne koristim. Kliknite za proširenje... Polako s to udaranje glavom u zid...posle kuku boli glava....
4thman: Ja da nemam kontakte po celom svetu odavno bih, mada naučio sam kako da ga koristim, odnosno ne koristim. Kliknite za proširenje... Polako s to udaranje glavom u zid...posle kuku boli glava....
4thman Veoma poznat Poruka 13.277 11.04.2020. u 03:18 - Problem sa Facebook-om #35 Ne moja, moja udara gde stigne tvrda ko orah, dok ga čekićem ne razbiju, ali sastavi se jadna odmah posle... Hvala na brizi sestrice sa krstarice. Oklen si?
Ne moja, moja udara gde stigne tvrda ko orah, dok ga čekićem ne razbiju, ali sastavi se jadna odmah posle... Hvala na brizi sestrice sa krstarice. Oklen si?