Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Imam 2-3 CD-DVD citaca, ali imam problem, odlicno citaju, i sve to, ali kad hocu da otvorim vratanca pritiskom na dugme ona ne izlaze, ili tek posle drugog-treceg pokusaja se otvore....
To sto citaju dobro diskove nema nikakve veze sa tim sto lose reaguju na taster za otvaranje/zatvaranje....mislim da je u pitanju mehanizam ali nije na odmet da im malo premestas kablove i dzampere da isprobas...
Dobro, to sto se tice citanja sam napisao onako, probao sam sa dzamperima nece, probao sam na jos nekoliko kompova isto tako-tako da bih iskljucio kablove, da li je moguce namestiti to ako je do mehanizma, ja sam nesto gledao, kada sam ga bio otvarao da ocistim, ali ne znam tacno na koji deo da se baziram....
Ne bih ti bas preporucio da sam otvaras opticke uredjaje ako nisi vican tim stvarima...bolje nadji nekog ko je to vec radio da ti pomogne ...mada ko ce jos danas da se zeza oko toga kad mozes dvd pisac da nadjes za oko 1600din.
Imao sam i ja takav problem, ali sam ga uspesno resio - otvorio citac ocistio zupcanike, ocistio gumicu (ako je slaba treba je zamenuti), i evo ga radi bez ikakvih problema....