E ovako da krenem imam 17 godina i imam 2 najbolja druga Nikolu i Petra koji zive jedan preko puta drugog a ja sam malo dalje sa kojima se znam jos od osnovne skole nekim slucajem Petar je imao problema u porodici pa su se njegovi razveli i on se odselio u drugu drzavu kod familije i ostali smo ja i Nikola itu smo postali jos bolji drugovi dok se Petar nije vratio.Kad se vratio on i Nikola su bukvalno postali najbolji prijatelji i tu smo upisivali srednju skolu i Nikola je upao u skolu u drugom gradu dok on nije bio tu ja sam se druzio sa Petrom i bili smo dosta dobri i proslo je tu vremena druzili smo se svi 3 podjednako skoro kad je Nikola dolazio kuci i evo sada 2 smo godina srednje i druzim se sa njima uglavno primetio sam kako me odbacuju u nekom slucaju slabije se druzim i cujem sa njima to jest cujemo se samo kada se ja nekome od njih javim otprilike retko kad se oni meni javljaju i kada ja pitam da odemo do nekog kafica ili oni da dodju do mene kazu moze i kad dogovorimo vreme taj dan ili mi se ne javljaju ili se ja njima javim i i onda jedan kaze da ne moze kao a drugi nece bez njega kao smorice se uglavnom ispaljuju me i poceli smo da se odvajamo polako sto meni tesko pada jer sam jedino sa njima ostao u kontaktu od osnovne skole i oni su meni bukvano najbolji drugovi i problem je sad u tome sa Petrom se vidjam kad Nikola nije tu a kad Nikola dodje uglavnom se njih dvoje druze mene retko kad pozovu kad ja hocu sa Nikolom da se vidim on kaze sto se mene tice moze vidi sa Petrom i kad je Nikola u gradu ja se sa njima skoro i ne vidjam jedino se cujemo preko fejsa a kad Nikola ode sa Petrom sam dobar skroz sad ne znam u cemu je problem.Ja hocu da budem dobar sa njima a primecujem da me polako odbacuju sta da radim ako neko moze da mi pomogne zelim da ostanemo dobri drugovi ne vidim u cemu je problem...