nikakav aditiv ni slucajno, unisti ti lagere, a i karike, tu ce da mu bude kraj,
pazi kod eskorta zna da nepali kada je hladno prvo zbog dotrajalog ulja (kada se dugo nemenja ono se stegne i nemoze da uplai ), i to ide 10 40, pa cak i 5 30, nikao 15 30 onda nece da upali na minusu, drugo grejaci svi novi (stave rasparene, a obicno im uvale slicne koji polse nerade kako treba, obavezno uvaljuju po prodavnicama, x puta sam sestri donosio neodgovarajuce), to ti je 2000 din investicija, trece kablovi za grejace se sjbu, stavi zicu malo deblju direktno na akumulator pluis na grejac 15 sec, ali neko neka pali odmah neka sedi za volanom, jer se grejaci ohlade brzo, cetvrto pumpa, pumpa pali kada je vruc gore nego hladan, obicno pocinje sa duzim verglanjem, crkne ako ostavljas bez nafte i sipas euro dizel, mada ce da crkne i sa ovim d2 zasto sto je djubre, obicno se sipa malo dvotaktola da podmaze pumpu u naftu, imas one gluposti oko pumpe, selenoid itd, to necu da te smaram, i peto, vrati gorivo u rezervoar, znaci drukalica vuce vazduh, stavi providna creva, pa prati ima li vazduha, ja sam presao sa mojim 610 000, nisam radio ni motor ni pumpu, jedan sam grejac zamenio za 8 godina, jer je sestri bio visak, tako da nemoj da razmiljas da radis motor za dz, znam taksistu koji je jos gori od mene, osim ako ga tvoja ruka nije unistila ili bas kompresija slaba, ili izgoreo neki ventil....