timemachine
Zainteresovan član
- Poruka
- 260
pozdrav svima. opisacu vam muku kroz koju prolazim i nadam se da ce neko znati da mi odgovori sta mi se desava i da mi da neki savet. 2009 godine imao sam kamen u bubregu... mali kamencic, sam sam ga izbacio i nije bilo potrebe za nikakvim intervencijama. ove godine u avgustu primetio sam par puta da mi je mokraca tamnija nego inace i odem na kraju kod doktora da vidim sta je. on mi uradi UZ i kaze sve je u redu bubrezi i oatali organi normalni i pripise to nedovoljnom uzimanju tecnosti. pre dve nedelje dobijem isti bol kao kad sam imao kamen samo malo slabiji i opet taman urin. odem opet kod dr. gledao opet UZ i kaze mi nema nista opet i da postoji mogucnost da sam imao neke kristale u bubregu koji su jako mali skoro nevdljivi ali prave haos... ok primim se ja na to, reko valjda sam izbacio, kad u nedelju pre dva dana bol jos godri od onog prvog 2009 (brutalno). odem u bolnicu ponovo doktor kaze po UZ bio je kamen ali je izasao i malo isekao bubr. kanal pa odtuda krv. juce sam kao bio na kontroli, krv bila ok UZ takodje ok samo je video mali zastoj mokrace kao zbog kamena... i na kraju jutros taman hteo poci da radim kad me presece opet... opet ostar bol opet crven urin. opet primio infuziju analgetika i cekam sad da vidim sta ce samnom.... da li neko zna u cemu je problem i sta mi se desava, ovako ako nastavim ima da poludim. antibiotike sam takodje dobio pre 2 nedelje tako da ne verujem da je upala... ljudi pomagajte