Problem sa bravom

SmOke123

Zainteresovan član
Poruka
422
Imam problem sa cilindrom na bravi desilo se da je se onaj krug na cilindru u koji ulazi kljuc izvukao iz cilindra (
Viro-cilindar-site.png
i kljuc nece ni levo ni desno i ne moze da se izvuce, probao sam da izvucem cilindar da bih stavio drugi medjutim ne mogu da izvadim cilindar dok ne okrenem kljucem da ono cudo sto je crne boje na slici vrati unutra inace rec je o pvc vratima, ako moze pomoc da li postoji jos neki nacin da to vratim unutra.

Imam problem sa cilindrom na bravi desilo se da je se onaj krug na cilindru u koji ulazi kljuc izvukao iz cilindra (Pogledajte prilog 841655 i kljuc nece ni levo ni desno i ne moze da se izvuce, probao sam da izvucem cilindar da bih stavio drugi medjutim ne mogu da izvadim cilindar dok ne okrenem kljucem da ono cudo sto je crne boje na slici vrati unutra inace rec je o pvc vratima, ako moze pomoc da li postoji jos neki nacin da to vratim unutra.
Позови мајстора бравара и реци му проблем. Он ће одговарајућом бургијом и бушилицом да ,,просвира'' цилиндар (ти си већ обележио то место црвеном бојом), извадиће уложак, покупити остатке улошка ако их има у брави и може да се монтира нови уложак.

Hmm... aj probacu, ali razmisljam zar to sto drzi taj pipak nije na gornjoj strani gde se uvlaci kljuc koliko vidim po ovoj gornjoj slici?
Jeste on u krugu gore,ali ga regulisu ti klincici i tako kljuc i okrece taj pipak,koji zakljucava bravu.Kad razbusis,ti klinovi i opruge ce poispadati,a pipak po svojoj tezini pasti u polozaj,iz koga ce moci da se izvuce iz brave.

Jeste on u krugu gore,ali ga regulisu ti klincici i tako kljuc i okrece taj pipak,koji zakljucava bravu.Kad razbusis,ti klinovi i opruge ce poispadati,a pipak po svojoj tezini pasti u polozaj,iz koga ce moci da se izvuce iz brave.
Zaboravih da ti se zahvalim uspelo je, uradio sam onako kako si mi rekao i ispao je i kljuc i ceo cilindar iz brave :D
Hvala.

Meni je ipao cilinar sa jedne strane
Jer je osoba pokusavala uci a s druge strane je bio kljuc. Kad je osoba povukla izvukla je cilindar sa jedne strane
Da li je moguce vratit ga nekako ili je potreban novi?
Ćao, Sokii.. verujem da će ti neko ko se u to razume uskoro odgovoriti.. ali predlažem ti i da se registruješ sa tim nikom na forumu.. zato što tada dobijaš obaveštenje kada ti neko odgovori.. (ja ti sada ovim komentarom vraćam temu na vrh strane, ali kad ona ode na drugu stranu, a nisi registrovan, moraćeš sam da je tražiš.. zato predlažem registraciju).. Pozdrav!

Meni je ipao cilinar sa jedne strane
Jer je osoba pokusavala uci a s druge strane je bio kljuc. Kad je osoba povukla izvukla je cilindar sa jedne strane
Da li je moguce vratit ga nekako ili je potreban novi?
Taj drugi deo probaj sa klucem.Treba da ga okrenes pod 45 stepeni udesno,da bi mogla da izvadis drugi deo,ako nece,mora onda isto busilica da radi.

Back