Problem sa besikom

authorite

Aktivan član
Poruka
1.667
Pozdrav ljudi. Da l neko ima neki savet sta da radim, poslednjih nedelju dana imam problem sa cestim odlascima u wc i to samo nocu! Ne pijem tecnost predvece, preko dana nemam taj problem, ali nocu ustajem 15 puta da idem da piskim. Eni help?

Pozdrav ljudi. Da l neko ima neki savet sta da radim, poslednjih nedelju dana imam problem sa cestim odlascima u wc i to samo nocu! Ne pijem tecnost predvece, preko dana nemam taj problem, ali nocu ustajem 15 puta da idem da piskim. Eni help?

ako ne osecas peckanje ili nelagodnost, proveri nivo secera u krvi
ako imas susenje ustiju i osecaj zedji, verovatno je povisen secer.nemoj da se salis, nije naivno

Inace, poslednjih meseci se borim sa pojavom koja se zove water retention (zadrzavanje vode u telu) i zbog toga i kuburim sa kojim kilogramom viska. Savetovali me svi da prestanem da solim hranu i povecam unos vode. E sad, ja pijem vodu preko dana, ali negde do 16h i to je to. I ne idem da piskim cesto dok ne legnem da spavam. i onda krene da me zeza celu noc. Da popizdis. Inace ovaj problem imam jos od adolescencije.

ja ceo zivot piskim na svakih pola sata i nista mi ne fali nocu kad legnem nekad piskim nekad ne a nekad trpim dok se ne uspavan. dok na primer moja drgarica piski kad ustane i kad legne. po meni je bolje da cesce soras. e da i nikad nisam bila kod lekara za to a na internet sam mislim procitala da je ucestalo mokrenje na dva sata hahaga ja onda ne znam sta je ovo moje. dobro ne mokrim bas bas stalno ba pola sata al u vecini slucajeva je tako

Back