Problem sa Avirom

loš đak Boža

Ističe se
Poruka
2.144
Već neko vreme nisam skenirao kompjuter sa Avirom, pa rekoh da to danas napravim. Kad sam pokrenuo program, za vreme skeniranja objekata u kompjuteru, kad je odradio nekih 87% posla izašla je objava da je "avscan.exe" primetio problem i da treba da se zatvori. To se desilo taman u trenutku kad je trebao da počne da skenira "msdtc.exe". Da li mi neko može objasniti o čemu se radi i kako da uklonim problem?

Premalo informacija za objašnjenje.
Inače AV programi znaju da proglase za
"malvare" svaki softwar-e koji im
je nepoznat.
Pogledaj i "odbrambeni zid" (Firewall) Windows-a
gde nekad treba napraviti listu programa
kojima je dozvoljen "ulaz" u računar.

Inače najbolji AV program je
F-Secure, ali treba aktivaciona šifra za svaki
računar koji ga koristi.
Od besplatnih je najbolji
AVG Free.
Možeš ga besplatno skinuti
i instalisati.
Već godinama nije ni jednom
virusu dozvolio da udje,
PS: samo free verzija je stvarno besplatna.
Ostale posle nekog vremena traže aktivaciju
i onda morate uraditi uninstall,
jer nemate aktivaciinu šifru.

Inače, Avirom si mnogi zadovoljni.

Poslednja izmena:
Неки тројанац ти прегазио АВ, јер га ниси дуго користио...

Обриши АВ, инсталирај неки антималваре, скенирај све, рестартуј комп, па понови.

Кад завршиш, поново инсталирај АВ, ако га баш желиш. :)

Hvala svima na pomoći. Izgleda da imam neki problem sa .exe fajlovima, pošto mi svaki put skeniranje zaustavi na nekom od njih (nakon "msdtc.exe" zaustavilo ga je na "avcenter.exe" i "avscan.exe").

Sad ću da probam Milerov savet, pa ako ništa, sutra zovem majstora. Pozdrav:hvala:

Već neko vreme nisam skenirao kompjuter sa Avirom, pa rekoh da to danas napravim. Kad sam pokrenuo program, za vreme skeniranja objekata u kompjuteru, kad je odradio nekih 87% posla izašla je objava da je "avscan.exe" primetio problem i da treba da se zatvori. To se desilo taman u trenutku kad je trebao da počne da skenira "msdtc.exe". Da li mi neko može objasniti o čemu se radi i kako da uklonim problem?

Virus ti je razvalio antivirus. Ako već voliš Aviru.Ovu obriši,a instaliraj Baidu, koji koristi Avirinu opremu...

Hvala svima na pomoći. Izgleda da imam neki problem sa .exe fajlovima, pošto mi svaki put skeniranje zaustavi na nekom od njih (nakon "msdtc.exe" zaustavilo ga je na "avcenter.exe" i "avscan.exe").

Sad ću da probam Milerov savet, pa ako ništa, sutra zovem majstora. Pozdrav:hvala:
Deinstaliraj tu verziju avire,sa deinstalacijom ce otici i virusi,ako se nisu rasirili u sistemski folder,a instaliraj novu i pusti da preskenira polako sve.odredi dan za to jer traje malo duze:http://filehippo.com/download_avira/

Back