Problem sa Adobe programima i Sony Vegas Pro

Zejtin_014

Početnik
Poruka
32
Pozdrav, pokusavam da instaliram neki program sa kojim bih mogao da editujem video klipove.

Pokusao sam da instaliram Sony Vegas Pro 13 medjutim udjem u setup, pita me sve lepo i kada se zavrsi instalacija program uopste nije instaliran (nema fajlova). Probao sam sa ukljucenim internetom i sa iskljucrnim internetom i opet nista. Jednom kada sam iskljucio net pocelo je polako (inace se sve zavrsavalo za 10ak sekundi) ali i posle pola sata se nije instaliralo. Probao sam i Sony Vegas Pro 11 isto se desava.

Onda sam trazio alternativu. Nasao sam Adobe Premiere Pro. Skinuo sam i njega i opet instalacija krene, dodje do 2-3 posto i onda pise da ce trebati 700+ minuta da se program instalira. Pokusao sam i bez neta, opet isto. Istih problema sam imao i sa Adobe After Effects cc.

Ostali programi mi se instaliraju bez problema.

Konfiguracija:
Cpu: AMD Athlon II x3 455
Gpu: AMD Radeon HD 6670
Ram memorija: 16gb

Hvala unapred :)

Instaliran je Net framework zbog (zbog igrica :D). Zar je moguce da nece da se instalira zbog toga. Razumeo bih da nece da se pokrenu ali da se ne instaliraju.... Probao sam Sony Vegas 11 i isto se desilo. Probacu 10ku.

Kada udjem u uninstall programsa and features imam Adobe After Effects i Adobe Premiere Pro ali kada idem uninstall pojavi se neka greska (ubacicu sliku kada budem bio na PCu). Hvala :)

Poslednja izmena:
Skidam Revo uninstaller i veceras cu probati pa javljam. Inace probao sam Cyberlink PowerDirector 11 ultra i opet cekam 10 min kod instalacije Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable x64. Znaci tu stoji i kao da instalira 10 GB a ne neki smesan program. Probao sinoc da skinem sa Microsoft sajta i nije htelo da se install (pisalo da je instalacija pokrenuta iako sam iskljucio iz procesa u task manger-u instalaciju Cyberlink PowerDirector). Uglavnom sad hoce da se instalira, pa cu probati veceras ponovo da isntaliram Cyberlink PowerDirector pa javljam :D

Nisam imao vremena da se javim. :/ Pokusaos sam sve i svasta i nema sanse. Kada sam pokusao da instaliram Cyberlink Power Director stajao je na kod Visual cc+ 2008 x64, probao sam da instaliram samo njega i nije htelo (error 1935 ja mislim). Obaram sisstem. Verovatno ce to resiti problem. :) Hvala na pomoci
Probaj uradi prvo Recoveri sistema na dan kada nisi imao problema sa tim programom,pa ako i to ne uspe,onda radi novu instalaciju.

Back