Problem s viberom

• Začetnik teme Začetnik teme Ipizz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ipizz

Zainteresovan član
Poruka
135
Viber mi odavno ne zvoni niti poruke dolaze osim ako aplikacija ne radi u pozadini ili konkretno moram uc u nju i onda mi pokaze da imam propusten poziv ili poruku.
Zna li netko rješenje kako da dolaze push notifikacije bez da aplikacija stalno radi u pozadini?

Viber mi odavno ne zvoni niti poruke dolaze osim ako aplikacija ne radi u pozadini ili konkretno moram uc u nju i onda mi pokaze da imam propusten poziv ili poruku.
Zna li netko rješenje kako da dolaze push notifikacije bez da aplikacija stalno radi u pozadini?
Ne znam koji sistem koristis ,notifications bi trebalo da budu ukljucene.
Meni na kp iskljucene pa mi ne stizu nikakva obavestenja .

Vidi ovako , prvi korak ...obrisi cache memoriju za tu aplikaciju i istu stopiraj.
Potom joj omoguci da radi u pozadini, a onda restartuj android.

Ne znam koji sistem koristis ,notifications bi trebalo da budu ukljucene.
Meni na kp iskljucene pa mi ne stizu nikakva obavestenja .
Koristim Android i mobitel i tablet. I imam isti viber račun na oba. S tim da na tabletu normalno dolaze obavijesti (valjda, koliko sam primijetio jer ga ne koristim često), a na mobitelu je navedeni problem.
Probao sam i restartirati kao što je netko gore napisao, ali sve isto.

Koristim Android i mobitel i tablet. I imam isti viber račun na oba. S tim da na tabletu normalno dolaze obavijesti (valjda, koliko sam primijetio jer ga ne koristim često), a na mobitelu je navedeni problem.
Probao sam i restartirati kao što je netko gore napisao, ali sve isto.
Onda ga lepo uklonis sa liste battery optimisation , taj trik zapravo dozvoljava aplikaciji da ostane aktivna u pozadini.

iXk8X.png

Који телефон имаш? Ово је јако битно зато што неки оптимизатори су јачи од других и гасе апликацију чак и кад ти је све искључено и подешено уколико исту не користиш, такође није сваки систем базиран Андроиду исти. Међутим, чим апликацију кренеш нормално да користиш све поново ради. Конкретно могу да ти помогнем за EMUI.:D

Poslednja izmena:
Који телефон имаш? Ово је јако битно зато што неки оптимизатори су јачи од других и гасе апликацију чак и кад ти је све искључено и подешено уколико исту не користиш, такође није сваки систем базиран Андроиду исти. Међутим, чим апликацију кренеш нормално да користиш све поново ради. Конкретно могу да ти помогнем за EMUI.:D
Imam Samsung galaxy A32

Ne znam da li neko koristi stariji telefon, ali viber izgleda da vise ne radi ni na Windows phone-u 10 niti na androidu 4.1 (viber 9.0). Prilicno glupa odluka vibera.
Imao sam i telefon sa androidom 2.3, imao na njemu krekovan viber da pokazuje kao da je viber 15, ali viber kada je provalio da je ovo pirat, blokirao mi slanje poruka, a potom i registraciju nekog drugog broja na njemu.Sta im to znaci, ne gube ni dinara...

Ne znam da li neko koristi stariji telefon, ali viber izgleda da vise ne radi ni na Windows phone-u 10 niti na androidu 4.1 (viber 9.0). Prilicno glupa odluka vibera.
Imao sam i telefon sa androidom 2.3, imao na njemu krekovan viber da pokazuje kao da je viber 15, ali viber kada je provalio da je ovo pirat, blokirao mi slanje poruka, a potom i registraciju nekog drugog broja na njemu.Sta im to znaci, ne gube ni dinara...

Значи да не користиш клијент отвореног кода и слободне употребе већ да им је клијент власнички.

Tо што говориш можеш са Телеграмом, Сигналом и Матриксом и то без пиратерије, већ лепо човек направи клијент по твојој жељи и то је то. Мада Матрикс је убедљиво најбољи њега можеш да покренеш и на косилици.

Значи да не користиш клијент отвореног кода и слободне употребе већ да им је клијент власнички.

Tо што говориш можеш са Телеграмом, Сигналом и Матриксом и то без пиратерије, већ лепо човек направи клијент по твојој жељи и то је то. Мада Матрикс је убедљиво најбољи њега можеш да покренеш и на косилици.
Jos kad bih ubedio prijatelje i rodbinu da predju na Matrix :P

Od pre neki dan, viber je poceo da mi salje obavestenja da pogledam svoje poruke, ne znam o cemu se radi ali toliko je postao dosadan da sam morao isljuciti obavestenja za veber sto mi bas i ne odgovara jer cesto dobijam poruke. Prvo sam mislio da imam nesto neprocitano pa me obavestava da procitam ali nisam imao ni jednu neprocitanu poruku.

Viber neće da pošalje poruku,a poruke druge strane prima nesmetano.
Išao sam na jednu viber grupu gdje sam imao konflikt s moderatorima i sumnjam da su mi nečim onesposobili viber.
Ima li neko ideju kako da eventualno u podešavanjima pokušam nešto?Ili pravac majstor ...
Hvala!

Back