Poštovani , imam već duži vremenski period problema s punjenjem baterije od lap topa. Radi se o sledećem - u zadnje vreme kada stavljam laptop da se puni - imam problem da baterija neće odma da krene da se puni :1. nekad odma neće da se puni , 2.nekada krene da se puni , pa onda ne puni , pa posle krene jedva , 3. a ima momenata kada krene odma da se puni. E sad , da li je problem do određenog napona struje - mada ne verujem jer sam se ove godine 2 puta selio , prvo sam bio u dvorišnoj kući - tamo sam to primetio , zatim sam se preselio u drugu dvorišnu kuću - i tamo sam imao istih problema , pa sam se sad nedavno preselio u stambenu zgradu i opet mi se javljaju ti problemi. I ovde u stanu , i u prethodne 2 kuće gde sam stanovao - ja sam laptop premeštao stalno s jedne na drugu utičnicu misleći - možda je tu veći napon , ali isto mi se dešavalo , a i sada. Da li je možda problem do punjača za laptop? Ili je možda problem u samoj bateriji mog laptopa? Laptop sam kupio pre 5 godina - ASUS X540YA - znači nov je , nije uopšte star. Odlično radi. Da nije možda do unutrašnjosti laptopa problem? Tj. do same baterije u laptopu? Da li je možda treba menjati? Ili je neki drugi problem , mada smatram da je ili beterija slaba ili da je do punjača problem.