Problem s kondilomima i alopecijom

lena:))

Početnik
Poruka
1
pre mesec dana mi se pojavio pecat na glavi,utvrdili su da je to alopecija ...prvi pregled kod dermatologa trajao je 2 minuta,fazon "aha,alopecija,evo ti sinoderm gel" i to je sve ,posle 2 sedmice su mi se pojavila jos 4 pecata... i ja onda krenem sama na detaljna ispitivanja,od vadjenja krvi ,urina ,preko zubara,dermatologa,ginekologa ,vec mesec dana se vucem od jednog do drugog .... sve je bilo ok dok nisam otisla kod ginekologa,to mi je bio prvi pregled u zivotu i bila sam mnogo uplasena ,da bi mi na sve to privatni ginekolog rekao da imam kondilome,tri sitne bradavice u vaginalnom kanalu... doktorka nije cekala rezultate briseva i papa nikolau testa,vec mi je odmah sutradan zakazala spaljivanje nekim radio talasima ,valjda se to tako zove....to se desilo pre 6 dana ,otok mi je bio ogroman i uzasno me bolelo,kao da ona trenutna anestezija nije delovala,jer mi nije dala lokalnu ,nego je samo nesto naprskala dole ,ali to nije delovalo.... danas posle 6 dana su mi gotovi rezultati tih briseva i tog papa testa,na tom papa testu pise da mi je grupa sekreta 3,sto po meni nije normalno uopste.... na nekom brisu rezultat testa kaze da imam neku vaginozu bakterijsku ,sto isto po meni nije normalno... KOMENTAR MOJE DOKTORKE NA SVE TO JE BIO MA NIJE TO STRASNO I DALA MI NEKE VAGINALETE,e SAD!!!! Ja ne znam smem li da koristim te vaginalete,jer sam pre 6 dana isla na to spaljivanje ,sto po meni nije smelo da se radi pre rezultata svih testova,i sad mi je logicno zasto mi je otok ovoliki jer imam bakteriju u sebi i po meni moze da dodje do nekog inficiranja i pitaj boga cega jos .... i sad vi meni recite jel to normalno i sta ja da radim!!! jer meni sa mojih 20 godina dodje da se ubijem posle svega sto prozivljavam u poslednjih mesec dana.

Лена, за почеак, променила сам назив твоје теме јер је неприкладан.

Што се алопеције тиче, она може бити узрокована много чиме, али најчешће нервозом и стресом. Затим, често је повезана са поремећајем рада штитне жлезде, међутим има доказа и да је у питању ауто-имунитет.
Генерално, почетна терапија увек подразумева тај приступ који је применила докторка која те је прегледала.

Што се тиче бактеријске вагинозе, то и јесте једно од најбезазленијих стања у гинекологији- значи, и ту мислиш погрешно. ;)
А оток који прати спаљивање кондилома је , такође, реална ствар и није никаква грешка у питању нити погрешан третман.

Вагина је иначе пуна бактерија које у њој регуларно живе зато не бригај, неће ништа бити тим раницама које су остале након спаљивања кондилома.

Back