problem prilikom ukljucivanja racunara

MIKSHAXXX

Početnik
Poruka
17
Svaki put kada ukljucujem moj racunar potrebno mi je nekih 15 min.minimalno da bi mogao da pocnem da radim.Kad ukljucim racunar pojavi mi se plavi ekran sa porukom Windows se ucitava posle nekih 15 min.mi se pojavi poruka Windows nije mogao da vas prijavi......posle toga ja otkacim ok i tada je sve u redu.ZNACI moj problem je u tom da mi je potrebno brze da startujem racunar.Unapred hvala svima.MILAN

Bez sumnje imas toliko toga na racunaru sto se ucitava pri startovanju racunara.. Da li si provjeravao sa nekim programima tipa Spybot S&D 1.3 i AD-aware SE..

Mislim da imas toliko smeca da je nenormalno... Skini ili ako imas na nekom CD-u instaliraj ova dva programa i precisti racunar u opciji SAFE MODE pa ces da vidis kako se tvoj komp brze pokrece.. Budi iskren pa nam se javi kada zavrsis.. Poz.

Ne znam da li si pocetnik ali licis mi na takvog, jer standardna greska pocetnika je bacanje svega i svacega na hard, raznoraznih zanimljivih 'programcica' pa onda nastane frka i haos. Lepo ti reinstaliraj sistem, pa dve particije, pa lepo sistemski disk ostavi cist a na drugi nabacaj 'zanimljive programcice', uz naravno prethodno skeniranje.

Back