Nikola Garovic
Početnik
- Poruka
- 5
Zdravo, imam problem sa drajverom za grafičku. Moja grafička kartica na laptopu je AMD Mobilty Radeon HD 5056 i za nju imam odgovarajući drajver koji sam sikuo sa AMDovog sajta. Problem je u tome sto iako sve na laptopu radi, rezolucija je ok, u device menageru grafička kartica ima odgovarajući drajver, ja nemam pristup podesavanju grafičke. Imao sam pre, ali nisam ni obracao paznju na to i sada kada mi treba, nemam. Nigde na laptopu nemam AMDov program iako je driver instaliran. U kontrolnoj tabli postoji program pod nazivom AMD Install Menager ali je sive boje, a ja koliko se secam program je ranije bio crvene boje .Skidao sam i AMD menager ali nista, kao nest preuzme ali nista. Ranije mi je bilo kada desnim klikom kliknem imam na prva dva polja podesavanja, a sada ne. Par puta sam radio sistem, ali se ne secam da li je bilo od početka ovog sistema ovako. Koristim win 7.Imam podesavanja za intelovu graficku, iako za nju nisam skidao driver.
Ukoliko je imao neko sličnih problema bio bih mu zahvalan na pomoći. Hvala unapred.
Ukoliko je imao neko sličnih problema bio bih mu zahvalan na pomoći. Hvala unapred.