Problem oko perutanje brade

• Začetnik teme Začetnik teme Holy1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Holy1

Ističe se
Poruka
2.670
Dobar dan.

Peruta mi se brada i brkovi posle brijanja.Brijem se svakih 4 do 5 dana. Korisnim trimer. Mažem raznim melemima posle brijanje i to za redom nekoliko dana posle brijanje. Pojave mi se veliki komadi peruti po bradi i brkovima svuda i izgleda odvratno.

Koje je resenje sta da radim? Isao sam kod dva dermatologa prosle godine - koji su me vozali na sto mesta i preporucivali svasta i ja sam probavao ali nije doslo do poboljsanja - bolje da kazem uzeli su pare.

Dobar dan.

Peruta mi se brada i brkovi posle brijanja.Brijem se svakih 4 do 5 dana. Korisnim trimer. Mažem raznim melemima posle brijanje i to za redom nekoliko dana posle brijanje. Pojave mi se veliki komadi peruti po bradi i brkovima svuda i izgleda odvratno.

Koje je resenje sta da radim? Isao sam kod dva dermatologa prosle godine - koji su me vozali na sto mesta i preporucivali svasta i ja sam probavao ali nije doslo do poboljsanja - bolje da kazem uzeli su pare.
Peruta ti se zbog brijanja jer ti guli onaj mrtvi sloj koze.
Mozda bi ti se koza otarasila tog mrtvog sloja ako bi se ceste brijao.

Dobar dan.

I meni je tako, otkad sam poceo da se brijem masinicom... isperi bradu nakon brijanja, trebalo bi perut da nestane makar do kraja dana

Dobar dan.

Samo neka jaka kolonjska voda,nikako masnocu na kozu posle brijanja.Eventualno posle kolonjske,samo talk.Verovatno imas jek koren brade,a neznu kozu lica,ali tu se ne preporucuju nikakve masti.Najbolje je da odes kod berberina,on ce ti najbolje reci.Dok sam se brijao koristio sam Pino Sivestre i ponekad talk,kada je jaka vrucina.Dok sam koristio Niveinu kremu,stalno sam imao te probleme.Sada samo sisam bradu jednom mesecno i nemam vise problema.Da dok sam koristio kremu,koristio sam i Brion,ali on nije bio dovoljno jak za moju kozu,onda sam presao na Pino i posle prvog brijanja se pokazalo bolje.

Samo neka jaka kolonjska voda,nikako masnocu na kozu posle brijanja.Eventualno posle kolonjske,samo talk.Verovatno imas jek koren brade,a neznu kozu lica,ali tu se ne preporucuju nikakve masti.Najbolje je da odes kod berberina,on ce ti najbolje reci.Dok sam se brijao koristio sam Pino Sivestre i ponekad talk,kada je jaka vrucina.Dok sam koristio Niveinu kremu,stalno sam imao te probleme.Sada samo sisam bradu jednom mesecno i nemam vise problema.Da dok sam koristio kremu,koristio sam i Brion,ali on nije bio dovoljno jak za moju kozu,onda sam presao na Pino i posle prvog brijanja se pokazalo bolje.
sta je talk i gde da kupim kolonsku vodu?

Nisam rekao da sam se brijao 5 do 6 godina, non stop, svaki dan, bez preskakanja - sa brijačem. 6 godina svakodnevnog briijanja rezultiralo je time da mi sad brada raste ogromnom brzinom. Tip obrijem se unutru vec uvece se primecuje mala brada i brkovi. A za dva do tri dana mi nareste toliko koliko nekom coveku za mesec dana.

Koliko sam bio opterecen u srednjoj skoli, nisam zeleo ni jednu dlaku nigde da vidim. Tako sam brijao i grudi i stomak i ramena, a imao sam po koju dlačicu samo. Ali opterrcen time da ruzno izgleda imati dlake po tim delovima tela, brijao sam se detaljno. Sada posle nekoliko godina, ne mogu vam opisati koliko sam maljav po grudima i stomaku i ramenima cak i po celom vratu od grudi ka vratu sastaje sa sa bradom. Kajem se sto sam imao taj komoleks, jer da nisam nista dirao sada bi sigurno bilo sve u redu.

Hteo sam da pitam i za perut. Pokusavao sam sve sa raznim samponima i isao 5 puta kod dermatologa ali nista ne pomaze. Imam problem sa peruti godinama. Sada vec je pocela i kosa da mi opada i da s egubi njena crstina, razredjuje se..

Hteo sam da pitam i za perut. Pokusavao sam sve sa raznim samponima i isao 5 puta kod dermatologa ali nista ne pomaze. Imam problem sa peruti godinama. Sada vec je pocela i kosa da mi opada i da s egubi njena crstina, razredjuje se..
Zavisi da li imas suvu ili masnu kozu. Za suvu kozu se preporucuje
da utrljas nekoliko kapi maslinovog ulja pred spavanje u kosu
i ujutru to operes nekim blagim shamponom i ne susis kosu fenom nego
je susis prirodno na vazduhu ( sada je i tako jos uvek toplo napolju).

Dobar dan.

Nemaju dermatolozi pojma ,veoma su ograniceni po pitanju koznih problema i nude ono za sta im placaju pojedine farmaceutske kuce ,imao sam iskustva sa njima .

Nemaju dermatolozi pojma ,veoma su ograniceni po pitanju koznih problema i nude ono za sta im placaju pojedine farmaceutske kuce ,imao sam iskustva sa njima .
Dermatolozi iza sebe imaju 4 godina specijalizacije, a to sve posle
6 godina studiranja medicine tako da je jako i ruzno i besmisleno
pricati da nemaju pojma. Svakako da su nezainterosovani kada neko kaze da ima perut pa preporuce na brzaka sta umeju i znaju, a ako cemo posteno, to bas i nije nesto zbog cega bi trebalo da ih boli glava.

Dermatolozi iza sebe imaju 4 godina specijalizacije, a to sve posle
6 godina studiranja medicine tako da je jako i ruzno i besmisleno
pricati da nemaju pojma. Svakako da su nezainterosovani kada neko kaze da ima perut pa preporuce na brzaka sta umeju i znaju, a ako cemo posteno, to bas i nije nesto zbog cega bi trebalo da ih boli glava.
Onda nemoj da rade taj posao ako su nezainteresovani i kraj price.

Back