C crow Veoma poznat Banovan Poruka 11.554 09.04.2006. u 19:35 - problem nije reshen #1 jer se no problem nije izvinio za uvredu upucenu meni a nije ni banovan.
Kohen Ističe se Poruka 2.450 09.04.2006. u 19:37 - problem nije reshen #2 Ma pusti, bre, vrano......malo varnica cine diskusiju dinamicnijom..
C crow Veoma poznat Banovan Poruka 11.554 09.04.2006. u 19:38 - problem nije reshen #3 a "batici koji se ne shali" opet selektivni viditis pero??? meni se dr prvo n*ebo majke palanachke i josh par uvreda pride, post stajao par sati i niko nije uklonio a ja kad odgovorio odma stiglo upozorenje od lilu pred ban! kao i kod ovog ja 2 puta na latinskom reko choveku da je tipichan radikal i mene jomini opominje za uvredu ?!??! a mene no problem uvredi i jomini cuti!
a "batici koji se ne shali" opet selektivni viditis pero??? meni se dr prvo n*ebo majke palanachke i josh par uvreda pride, post stajao par sati i niko nije uklonio a ja kad odgovorio odma stiglo upozorenje od lilu pred ban! kao i kod ovog ja 2 puta na latinskom reko choveku da je tipichan radikal i mene jomini opominje za uvredu ?!??! a mene no problem uvredi i jomini cuti!
C crow Veoma poznat Banovan Poruka 11.554 09.04.2006. u 19:39 - problem nije reshen #4 Kohen: Ma pusti, bre, vrano......malo varnica cine diskusiju dinamicnijom.. Kliknite za proširenje... e necu ovaj put, zbog ovog na kraju predhodnog posta niam od jominija ochekivo duple standarde sve da je opravdanje "ma pusti budalu, on radikal, nauchili tako" a ni to niko nije reko!
Kohen: Ma pusti, bre, vrano......malo varnica cine diskusiju dinamicnijom.. Kliknite za proširenje... e necu ovaj put, zbog ovog na kraju predhodnog posta niam od jominija ochekivo duple standarde sve da je opravdanje "ma pusti budalu, on radikal, nauchili tako" a ni to niko nije reko!
mail3 Zainteresovan član Banovan Poruka 330 09.04.2006. u 19:40 - problem nije reshen #5 A ja mislio da Lilu samo meni šalje lljubavne poruke
C crow Veoma poznat Banovan Poruka 11.554 09.04.2006. u 19:46 - problem nije reshen #6 mail3: A ja mislio da Lilu samo meni šalje lljubavne poruke Kliknite za proširenje... eeee....
Iron Lord Elita Banovan Poruka 20.959 09.04.2006. u 19:51 - problem nije reshen #7 Super. Još kad bi ste mi rekli ko je koga pod kojim nikom prvi ujeo, kada i zašto.