Bambina Buduća legenda Poruka 25.036 21.09.2012. u 00:10 - Problem - neutoljiva žeđ (konkretno za vodom) #26 Grof Vronski: Dosta piješ nes kafe ? Sladiš li je ? Kliknite za proširenje... Ne sladim je, najčešće spremim onu 2u1 iz kesice, samo prelijem vrelom vodom and that's it.
Grof Vronski: Dosta piješ nes kafe ? Sladiš li je ? Kliknite za proširenje... Ne sladim je, najčešće spremim onu 2u1 iz kesice, samo prelijem vrelom vodom and that's it.
Bambina Buduća legenda Poruka 25.036 21.09.2012. u 00:11 - Problem - neutoljiva žeđ (konkretno za vodom) #27 Pre sam 3u1, al' mi je ova bez šećera prijatnija i ukusnija nekako.
Bambina Buduća legenda Poruka 25.036 21.09.2012. u 00:12 - Problem - neutoljiva žeđ (konkretno za vodom) #28 markons82: Samo nemoj da preteras sa konzumiranjem vode, prevelika kolicina vode moze da ti razvodnji krv a to moze da bude opasno. Kliknite za proširenje... Ne preterujem, a ni koža mi ne pokazuje znake dehidriranosti i sl.
markons82: Samo nemoj da preteras sa konzumiranjem vode, prevelika kolicina vode moze da ti razvodnji krv a to moze da bude opasno. Kliknite za proširenje... Ne preterujem, a ni koža mi ne pokazuje znake dehidriranosti i sl.
OrangeC Iskusan Poruka 6.365 21.09.2012. u 00:48 - Problem - neutoljiva žeđ (konkretno za vodom) #29 Anybody Seen My Baby: Hranim se jako zdravo i ne znam kako bi šećer mogao da bude problem, jer ga ne koristim u ishrani skoro uopšte (čak ga nemam u stanu, ni tačkicu). Kliknite za proširenje... Nije samo ishrana od značaja nego i genetika, stres. Ko zna šta sve može izazvati žeđ, ali kod diabetesa, je žeđ praćena čestim mokrenjem.
Anybody Seen My Baby: Hranim se jako zdravo i ne znam kako bi šećer mogao da bude problem, jer ga ne koristim u ishrani skoro uopšte (čak ga nemam u stanu, ni tačkicu). Kliknite za proširenje... Nije samo ishrana od značaja nego i genetika, stres. Ko zna šta sve može izazvati žeđ, ali kod diabetesa, je žeđ praćena čestim mokrenjem.
Poznavalac stvari Legenda Poruka 60.338 21.09.2012. u 11:12 - Problem - neutoljiva žeđ (konkretno za vodom) #30 Не бих да те страшим, али покојна баба Анка Обадова је тако пила много воде....
Софија Legenda Poruka 54.606 21.09.2012. u 20:00 - Problem - neutoljiva žeđ (konkretno za vodom) #31 Уради ли анализу на шећер у крви?