- Poruka
- 21.131
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa zapitaj se
no salu na stranu,mislim da smo slicnih godina,a ono tetke se vise odnosilo na mentalitet
prestroge ste prema drugima,a da li ste i prema sebi?jos nisam videla da je neko napisao za sebe da nema ukusa(sem pojedinih pateticnih likova,al to im je vise stil nego misljenje) i da preteruje,nego ste svi savrseni blabla,to je ono sto bode oci
ja kazem,nek nose ako im stoji i ako se lepo osecaju
kad biste ziveli ovde gde ja zivim uzelele biste se lepo obucenih devojaka,sexy i provokativno je u svakom slucaju za mene bolje nego zarovi
a da budem tetka imam vremena![]()
da l je moguce da poredis golisavo setanje po kuci sa provokativnim oblacenjem?treba biti glup pa ne razumeti razliku,a sama si se smestila u glupake pokusajem da ispadnes pametnaSvi imamo ukusa...samo je neciji ukus istancan a neciji eto malo slobodniji pa ga neko ne razume.
I sta sad to znaci nek nose ako im stoji i ako se lepo osecaju![]()
Pa evo ja se super osecam i po kuci idem polugola i sta sad to znaci da mogu tako i na ulicu???
Velika je razlika izmedju sexi i vulgarnog. To sam vec objasnjavala i zaista ne mogu vise da se smaram s tim.
A ako ti mislis da je neko tetka samo zato sto misli da svako zensko treba da izgleda kao zensko a ne ko kurabla onda sam tetka eto priznajem jel ti lepse od toga
Eto i ti se predstavljas kao tranvestit pa te mi ne vredjamo
lepo si se obukao i nasminkao i namestio za slikanje i niko ti ruznu rec nije rekao
Cak sam htela i da te udam![]()
a ni ti nisi boljaМа ова Линда просипа јефтине фазоне
Ја сада као треба да се упецам - па ти и не знаш како мени стоји минић, али нећу, е вама у инат![]()
da l je moguce da poredis golisavo setanje po kuci sa provokativnim oblacenjem?treba biti glup pa ne razumeti razliku,a sama si se smestila u glupake pokusajem da ispadnes pametna
e ne da si tetka nego si baba,i to ljubomornamislim sta te briga kako se ko oblaci,ili bar daj neku fotku da te vidimo kako se ti oblacis
ne tera te niko da se smaras,i objasnjavas-sasvim sam te razumela i i dalje tvrdim da si tetkasta(ili babasta) i nema tu sta vise da se objasni
ti mislis da imas stila,a ja bih po stilu izrazavanja rekla da si malo ljanka
a ovo komentarisanje ovog sto mislis da je moj izgled samo dokazuje ovo sto rekoh
baj baj
Zasto svi mene prozivaju kao neku tetku?![]()
Ја бирм гардеробу сама, не пратим трендове...и нисам никад."Vecina zena" su nekada kada je "tako radila vecina" radile "tako kako radi vecina", odnosno, nosile su kupace one starinske, nimalo atraktivne, sto vise pokrivaju nego otkrivaju. Danas je drugo... ali je u sustini isto: opet "vecina zena" radi isto kao sto radi "vecina zena"...
Sutra ce biti skroz gole, ali ni tada erotika nece biti na vecem nivou, niti ce se promeniti cinjenica da opet: "vecina zena" radi isto kao sto radi "vecina zena".
E ***** mu majku, ja ne mogu da verujem da ima tako malo slobodnih (psihicki) zena koje se "razlikuju od vecine" bilo u kom pravcu. Ocu razlike.
Dakle, nije bitno da li se stil devojke slaze ili ne slaze sa modom, bitno je koliko je to bio "njen licni izbor". Ubedjen sam da je 90% zena ubedjeno da "same biraju svoj stil oblacenja", i ubedjen sam da to sto su one ubedjene u to ne menja cinjenicu da ipak ne biraju same, i ako nisu svesne toga...
@менја
Што се тиче онога у глави ту не личим ни на кога....
А што се тиче стила, има једну само мени својствену црту - не волим накит и грозим се претеривања, тако да шта год да обучем никада али никада не изгледа нападно, макар била у провидној блузи испод које се види брус
Пре изгледа као егзибиционизам него као вулгарштина
Ја не умем да изгледам вулгарно
E to je pravo pitanje u stvari Ljubavi. Danas sve devojke zele upravo da izgledaju vulgarno jer valjda misle da su samim tim i sexi. Nikako da shvate da ne ide i minic i dekolte i kratka bluza vidi se stomak i to sve odjedanput. Izgledaju.....da ne pominjem. Zar ne moze to malo umerenije
I ja nosim i kracu suknju (ne preterano Sanel duzina, ili malo krace od toga) ali onda sve ostalo uskladim tako da to ne izgleda sto ti rece vulgarno. A devojke umeju i da se vulgarno nasminkaju to je neverovatno ali istinito i umesto da onako lepe istaknu tu svoju lepotu one su nekako ....
Mislim da nikako da nauce da seksipil nije obavezno razgolicavanje, vec da dolazi iz glave
Najbolja stvar koja moze da ti se desi je ta da si obucena od glave do pete niti kratka suknja niti dekolte a kazu ti da si u tome sexi. E to je prava stvar.
Najseksipilnija zena je ona koja je sexi i u muskom odelu. To nije samo i iskljucivo stvar mode.