Problem memorija na Motoroli

Napunim i onda preko noci ugasim net da vidim da li ce app da nadje nesto?
Skoro sam preko slične aplikacije merio kapacitet na s7 edge (stariji Samsung) to naravno nije 100% tačno ali daje ti neko stanje o samoj bateriji.
Izvadio karticu , isključio wifi , GPS itd i ostavio ga na punjač i da se to lepo prazni na tenane u standby režimu.
Naravno app mora imati sve dozvole i da radi u pozadini.
Original baterija na kojoj piše 3600mah a izmerio je da ima 2600 😸
Ništa čudno...star je fon a samim tim i baterija.
Tako može da se koristi a spuštace procente baterije po nekoliko % brže nego kada je dobra baterija.

Skoro sam preko slične aplikacije merio kapacitet na s7 edge (stariji Samsung) to naravno nije 100% tačno ali daje ti neko stanje o samoj bateriji.
Izvadio karticu , isključio wifi , GPS itd i ostavio ga na punjač i da se to lepo prazni na tenane u standby režimu.
Naravno app mora imati sve dozvole i da radi u pozadini.
Original baterija na kojoj piše 3600mah a izmerio je da ima 2600 😸
Ništa čudno...star je fon a samim tim i baterija.
Tako može da se koristi a spuštace procente baterije po nekoliko % brže nego kada je dobra baterija.
Samo što mora bar 7 dana tj 7 punjenja da se odradi. Što se više koristi aplikacija precizniji podatak pokaže.

Samo što mora bar 7 dana tj 7 punjenja da se odradi. Što se više koristi aplikacija precizniji podatak pokaže.
Ne bas , sto se sporije baterija prazni to ima realniji podatak koliki je kapacitet.
Pogledaj jedan primer poznateSamsungove 18650 celije , sto je veci stepen praznjenja to je kapacitet manji.

Samsung INR18650-25R 2500mAh (Green)-Capacity.png

Ne bas , sto se sporije baterija prazni to ima realniji podatak koliki je kapacitet.
Pogledaj jedan primer poznateSamsungove 18650 celije , sto je veci stepen praznjenja to je kapacitet manji.

Pogledajte prilog 1258641
Nisam to hteo da kažem nego da je potrebno više ciklusa punjenja i praćenja istih da bi se kroz aplikaciju došlo do realnije slike o trenutnom kapacitetu baterije. Pražnjenje nije bitno, ako se malo koristi, može da se prazni danima a ako se navališe 6 sati sa suprugom ovim,onim , za to vreme jmozeš i da je isprazniš.

Kad napunim, ubijem aplikaciju između ostalog i jer OS prijavljuje da je veliki potrošač. Moja statistika posle više od 2 godine:

Meni je tel ušao u drugu godinu i baterija počinje znatno da propada. Za otprilike 1,h nekog lakog surfa po forumu - ode pola baterije. Moguće i da ima softversko uništavanje baterije kineska posla.
Јеббе је меморија, не може да запамти каспацитет батерије пошто има лажну меморију?
Можда ти и немаш прави телефон него лажни. Теби су продали причу, односно, убедили те да су ти продали телефон и ти већ две године живиш у илузији.
images.jpg

Sem lepljenja sličica ništa drugo pametno ne može da se očekuje od preprodavca kineskog krša.
Откуд ти глупа идеја да се бавим продајом телефона?
За твоју информацију, ксјаоми су најпродаванији телефони у Русији. Овде је јако популарно писање утисака о телефону тако да се лако да видети како се котира сваки модел. Интересантно, нико не пише будалаштине које ти пишеш тако да у ствари описујеш себе. Тотално си технички неписмен!

Hvalio si se ovde na forumu da si serviser i da ih valjkaš tj uvaljuješ, zato si tako besan kvarim ti posao.

Ksiaomi je neopevani krš, 3.10 sam otvorio temu da tel gubi mrežu. Danas je potpuno crko. Pogledam papire garancija istekla 1.10. GOWNO od telefona.
Не, рекао сам да сам се тиме бавио у Србији. То више не радим. За разлику од тебе технички сам образован а ти технички неписмен.
Не бавим се препродајом телефона. Овде су телефони јефтини тако да није проблем купити нов телефон.
Ти, сем што си технички неписмен још си се стисао. Висиш на сајтовима за препродају половних уређаја и трпаш кеш ђубретом на и онако технички скромном телефону.

Hvalio si se ovde na forumu da si serviser i da ih valjkaš tj uvaljuješ, zato si tako besan kvarim ti posao.

Ksiaomi je neopevani krš, 3.10 sam otvorio temu da tel gubi mrežu. Danas je potpuno crko. Pogledam papire garancija istekla 1.10. GOWNO od telefona.
A sada kada je garancija istekla, možeš da nabaviš novi kršomi. Najbolje se isplate oni za 50€vrića sa lažnom memorijom. Može zx da ti nabavi jedan u pola cene.

Back