Problem lnk slika

• Začetnik teme Začetnik teme NICS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

NICS

Iskusan
Poruka
5.704
Imam problem:

Postavi sliku a ispise mi celu putanje a ne treba da ima to nego sama slika da bude link kaada predjem misem preko nje mislim da sam sve probao i nista,
i koji je kod za brojac imam neki ali mi se ne aktivira a neznam da li se aktivira kada downloadujem html na server (kada napravim link pored ili ispod slike mi ispise celu putanju a na slici ne reaguje)

NICS:
Imam problem:

Postavi sliku a ispise mi celu putanje a ne treba da ima to nego sama slika da bude link kaada predjem misem preko nje mislim da sam sve probao i nista,
i koji je kod za brojac imam neki ali mi se ne aktivira a neznam da li se aktivira kada downloadujem html na server (kada napravim link pored ili ispod slike mi ispise celu putanju a na slici ne reaguje)

Uuu,al si sve zamrsiooo majka mu stara,kakav si tek uzivo kad si na forumu ovako konfuzan :lol: Idemo polako:
1.Koji program koristis(za pravljenje html stranica)?
2.Ako koristih npr. Dreamweaver link sa neke slike mozes postaviti desnim klikom na misa pa link i to na koju adresu hoces.
3.Za postavljanje brojaca se registrujes na neki sajt koji daje besplatan brojac,dobijes html kod koji uneses u kod svoje web stranice i tu stranicu "stavis" na neki server i kad je otvoris brojac lepo radi,off-line brojac ne radi.

Ako ovo nije ono sto si ti pitao onda mi objasni sta si pitao,jer ne znam da citam misli! :shock:

Ako koristis Dreamveawer postojji u njemu ugradjen javascrpipt "openBrowserWindow" koji tako otvara samo sliku,a ne celu stranicu!Ako ne koristis njega reci da ti dam ceo skript,nije komplikovan!
Sto se tice putanje, to da ti ispise nesto kad predjes misem to je "alt" tag! I njega imas u DW-u,kada kliknes na sliku pogledaj malo dole desno u properties od slike i naci ces!Ako opet ne koristis DW reci pa ce ti dam ceo tag!

Back