Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Već mi se dešavalo, dođem u tvrtku i želim se Laptopom zakačiti na mrežu (Domnesku) u toj firmi i ne ide? Zašto?? Treba li nešto posebno konfigurirati. Šta treba uraditi u takvim slučajevima, ako bi mi neko detaljno pojasnio??
Obično su te mreže već konfigurisane na optimalan broj korisnika pa je ponekada nemoguće se nakačiti na njega. Sve zavisi kako su konfigurisani server i računari možda ćeš morati da dodeliš ip adresu svom računaru mada je u novije vreme sve rasprostranjenije umrežavanje preko rutera i automatsko dodeljivanje adresa (dhcp) , mada i kod njih zna da bude problema , tako sam ja nedavno bio na nekom seminaru unutar zgrade gde je svuda razvučen internet i mi maistori poneli ruter sa 8 izvoda i nakačili 5 računara , i trt oćeš malo morgen glavni server je dozvoljavao kačenje maximalno 4 računara u isto vreme na internet. Tako da znaš da nema posebnog pravila
Upravo tako.
Odnosno, potrebne su privilegije nebili pristupio (nekome) domenu.
Moguci razlog je, da nepostoji tvoj user i computer nalog u Aktivnom Direktorijumu.
Takodje, pogledaj da li je tvoj rachunar odnosno (lap-top), member of Domain.
Ukoliko nije, prebaci ga na tvoj domen koji je aktivan u firmi.
Konsultuj se sa Administratorom koji odrzava tu mrezu, u vezi tvoga problema.