draganzeravica2000
Zainteresovan član
- Poruka
- 107
Pozdrav,imam problem sa Pes 13-kom.Igrao sam je 2 mjeseca sasvim normalno master ligu bez seckanja i danas je pocela nesto da me zeza.Naime cim udjem u igricu i krenem izbaci me iz igrice i pise kao ono windows aplikacija je prestala sa radom.Posumnjao sam odmah na fajlove od igrice i da to nije original verzija vec sam ubacio neki patch JSL ali ponavaljm taj patch je radio sasvim normalno 2 mjeseca i dosao do 4 sezone u master ligi i poceo da me zeza nesto
.Ja cu proveriti fajlove a vi pisite sta bi jos mogao da bude problem,dole cu napisati specifikacije pc-a i da one nisu problem,znaci nemojte mi pisati slabo ti je to znam da i nije nesto ali za ovu igricu je odlicno 
2GB Ram
150GB Diska
Intel Core 2 Duo E8400 3.00GHz
AMD Radeon HD 5450 512 MB (Graficka je za danasnje uslove ocajna ali za pes 13-ku je odlicna i gonija je pes do sada odlicno tako do grafe sigurno nije i nemojte pisati nebuloze tipa slaba ti je grafa
)
Windows 7
Evo i slika :

2GB Ram
150GB Diska
Intel Core 2 Duo E8400 3.00GHz
AMD Radeon HD 5450 512 MB (Graficka je za danasnje uslove ocajna ali za pes 13-ku je odlicna i gonija je pes do sada odlicno tako do grafe sigurno nije i nemojte pisati nebuloze tipa slaba ti je grafa

Windows 7
Evo i slika :