Problem HITNOO

draganzeravica2000

Zainteresovan član
Poruka
107
Pozdrav,imam problem sa Pes 13-kom.Igrao sam je 2 mjeseca sasvim normalno master ligu bez seckanja i danas je pocela nesto da me zeza.Naime cim udjem u igricu i krenem izbaci me iz igrice i pise kao ono windows aplikacija je prestala sa radom.Posumnjao sam odmah na fajlove od igrice i da to nije original verzija vec sam ubacio neki patch JSL ali ponavaljm taj patch je radio sasvim normalno 2 mjeseca i dosao do 4 sezone u master ligi i poceo da me zeza nesto :D.Ja cu proveriti fajlove a vi pisite sta bi jos mogao da bude problem,dole cu napisati specifikacije pc-a i da one nisu problem,znaci nemojte mi pisati slabo ti je to znam da i nije nesto ali za ovu igricu je odlicno :D

2GB Ram
150GB Diska
Intel Core 2 Duo E8400 3.00GHz
AMD Radeon HD 5450 512 MB (Graficka je za danasnje uslove ocajna ali za pes 13-ku je odlicna i gonija je pes do sada odlicno tako do grafe sigurno nije i nemojte pisati nebuloze tipa slaba ti je grafa :D)
Windows 7

Evo i slika :

5cZjpjF.jpg

Udji u kontrol panel,pa u apdejte i vidi sta ti je apdejtovano u to vreme kada je prestala igrica da radi i ono sa oznakom K i brojevi pored,obrisi slobodno.onda aktiviraj igricu ponovo.iskljuci automatski apdejt i namesti da te pita hoces li prihvatiti abdejt ili ne.Ili nadji bolji crack.

Joj.secam se da mi se te noci nesto apdejtovalo , moguce je sve pokusacu , inace meni je to aplikacija je prestala sa radom i ranije iskakalo ali tek kada izadjem iz igrice a sada cim udjem odma izbacujemm verovatno je taj patch ili krek sjeban posto je to JSL od 2013

E pozzz , evo tek sam danas stigao da obrisem sve update i ugasio komp,upalio ga,upalio igricu i odigrao 1 utakmicu i za sada radi normalno kao i pre nadam se da ce tako i ostati i stavio sam da mi se vise nikad ne updejtuje posto mi je i prije bilo tako a vidim i po netu vecina kaze da je to nepotrebno.Hvala ti jolemisa stvarno da mi nisi pomagao nezz sta bih bez pesa ne mogu da zivim , pes me hrani haha :)

E pozzz , evo tek sam danas stigao da obrisem sve update i ugasio komp,upalio ga,upalio igricu i odigrao 1 utakmicu i za sada radi normalno kao i pre nadam se da ce tako i ostati i stavio sam da mi se vise nikad ne updejtuje posto mi je i prije bilo tako a vidim i po netu vecina kaze da je to nepotrebno.Hvala ti jolemisa stvarno da mi nisi pomagao nezz sta bih bez pesa ne mogu da zivim , pes me hrani haha :)

Drago mi je da si resio,samo nisi trebao brisati sve apdejte,jer ti neki programi nece raditi bez tih dodataka,ali kada te bude upozorilo da je nesto potrebno apdejtovati ti to uradi,ako se desi da ti opet igrica ne radi to izbrisi od apdejta i zabelezi negde na papir koji je i kad ti se ponudi,samo ga odbi.

Back