Problem HITNO

draganzeravica2000

Zainteresovan član
Poruka
107
Pozdrav raja imam veliki problem koji mi se desio danas sinoc bi je bilo sve norm.Kada sam na netu i sve normanlno i npr kliknem negdje i iskoce mi reklame kao sto je ovde na slici http://prntscr.com/93fep8 i tako na svakih 1,2min i to me pocelo nervirati a brzi me da kod debil svakih min,dva stiscem iks inace provjerio sam u dodacima i nema nista noovo takodje sam probao sam adblockerom ali ni to ne pomaze ali mi je kad sam upalio komp i kada mi se to prvi put pojavilo Avast izbacio da postoji virus u Folderu Chrome i da se virus zove chrome.exr medjutim meni to nigdje nema to isao sam gledati uradio sam skeniranja citavog racunara pomocu Avasta medjutim nista nije naslo sa nazivom chrome.exe ali zanimljivo mi je kada mi nije upalit Chrome idem na task manager i tamo mi pisu 3 usluge chrome.exe i ja uh izgasim i one se same ponovo upale a kada je Chrome upalit onda ima 4,5 tih chrome.exe usluga takodje provjerio sam i na Mozili i isto se sve desava nezz sta da radim ne daju mi se pare za reinstalaciju sistemaa zbog ovakve male gluposti ja ode sam pokusati reinstalirati Chrome a vi pisite ako sta znate sta da radim ? Pozzz :D

Imao sam slican problem i nije ga resila reinstalacija vec brisanje programa preko Control panel-a.
Znam da mu je ime pocinjalo sa "W" i da ga nisam namerno instalirao vec je bio prikacen za nesto.

Proveri sta sve imas instalirano i sta bi moglo da bude uzrok problemu.

Pozdrav raja imam veliki problem koji mi se desio danas sinoc bi je bilo sve norm.Kada sam na netu i sve normanlno i npr kliknem negdje i iskoce mi reklame kao sto je ovde na slici http://prntscr.com/93fep8 i tako na svakih 1,2min i to me pocelo nervirati a brzi me da kod debil svakih min,dva stiscem iks inace provjerio sam u dodacima i nema nista noovo takodje sam probao sam adblockerom ali ni to ne pomaze ali mi je kad sam upalio komp i kada mi se to prvi put pojavilo Avast izbacio da postoji virus u Folderu Chrome i da se virus zove chrome.exr medjutim meni to nigdje nema to isao sam gledati uradio sam skeniranja citavog racunara pomocu Avasta medjutim nista nije naslo sa nazivom chrome.exe ali zanimljivo mi je kada mi nije upalit Chrome idem na task manager i tamo mi pisu 3 usluge chrome.exe i ja uh izgasim i one se same ponovo upale a kada je Chrome upalit onda ima 4,5 tih chrome.exe usluga takodje provjerio sam i na Mozili i isto se sve desava nezz sta da radim ne daju mi se pare za reinstalaciju sistemaa zbog ovakve male gluposti ja ode sam pokusati reinstalirati Chrome a vi pisite ako sta znate sta da radim ? Pozzz :D

deinstaliraj chrome i preko IE ponovo instaliraj chrome.

Resio sam konacno problem nasao u control panelu zvao se nesto copmonent bubble instalirao se uz neku igricu i obrisao sam ga sada je sve ok :D
Instaliraj Revo Uninstaler i kada ti se desiopet tako nesto,pokreni ga i sve sto ti je nepoznato u njemu,deinstaliraj.Hoce to i iz kontrol panela,ali se desi kod nekih programa da ostanu u Program fajlsu i to moze da ti pravi probleme.a kad to uradis sa Revo-m,brise sve.

Dobro bi bilo da iskljucis sistem restore, restartujes kompjuter pa ponovo uklucis sistem restore na toj particiji (sve pod uslovom da ti kompjuter ispravno radi bez napasnika) i ponovo restartujes sistem tako da nemas starih podesavanja i svega sto se nakupi u sistemu restore u toku ranijeg perioda (adware,spajvare i ostale spijune i reklame) pa ces verovatno jedno vreme biti bez tih napasnika a bilo bi dobro da osim addona brauzera koji koristis ubacis i neki disk klener i -cc kliner pa posle svake setnje po internetu obrises ostatke surfanja (u cc klineru obelezis sta brises, ja obicno ostavim samo istoriju a u mozili dozvolim da zapamti samo istoriju 20 setak stalnih sajtova koje koristim stalno a ostale po izlasku brise sto podesavam u "privatnosti")

Back