draganzeravica2000
Zainteresovan član
- Poruka
- 107
Pozdrav raja imam veliki problem koji mi se desio danas sinoc bi je bilo sve norm.Kada sam na netu i sve normanlno i npr kliknem negdje i iskoce mi reklame kao sto je ovde na slici http://prntscr.com/93fep8 i tako na svakih 1,2min i to me pocelo nervirati a brzi me da kod debil svakih min,dva stiscem iks inace provjerio sam u dodacima i nema nista noovo takodje sam probao sam adblockerom ali ni to ne pomaze ali mi je kad sam upalio komp i kada mi se to prvi put pojavilo Avast izbacio da postoji virus u Folderu Chrome i da se virus zove chrome.exr medjutim meni to nigdje nema to isao sam gledati uradio sam skeniranja citavog racunara pomocu Avasta medjutim nista nije naslo sa nazivom chrome.exe ali zanimljivo mi je kada mi nije upalit Chrome idem na task manager i tamo mi pisu 3 usluge chrome.exe i ja uh izgasim i one se same ponovo upale a kada je Chrome upalit onda ima 4,5 tih chrome.exe usluga takodje provjerio sam i na Mozili i isto se sve desava nezz sta da radim ne daju mi se pare za reinstalaciju sistemaa zbog ovakve male gluposti ja ode sam pokusati reinstalirati Chrome a vi pisite ako sta znate sta da radim ? Pozzz