Lepo.Unistava ih ciscenjem prsta i sve oko.Imao sam proble sa uraslim noktom na palcu desne noge i rekli su mi da ispiram sa bioloskim rastvorom.medjutim stanje rane se samo pogorsavalo.Kada sam otisao u Beograd na pregled,doktorka me je izgrdile,nije bas bila u pravu,jer sam slusao prethodne doktore,ali je opet bila u pravu,jer,kada sam poceo da koristim alkohol,u roku od tri dana je pocelo da bude bolje.Rana se dobro cistila i nije bilo onog smrada,kao od mrtve zivotinje.Razdvajao sam meso od nokta i tu sa gazom natopljavao sa alkoholom.Preko dana sam koristio Kanesten kremu,a nocu alkohol.Za desetak dana je sve proslo kao da nista nije bilo.nemam vise gljivica,ni problem sa uraslim noktom.Tada sam i zavukao grickalicu sto dalje sam mogao da isecem taj visak nokta sto je u mesu,jeste bolelo,ali se isplatilo.Sad samo vodim racuna da ne isecem nokat,mnogo kratko,da ne bi doslo opet do toga.Ranije mi se nije desavalo,sekao sam nokte i na rukama i nogama sto sam vise mogao,ali tada su se pojavile te gljivice i pocelo je da smrdi kao trulo meso.Ranije mi se desilo da mi se koza na nogama oljusti izmedju prstiju.To je bio problem sto sam morao na poslu i u sred leta po najvecoj vrucini da nosim cizme,na + 30 stepeni,jer je prethodno padala kisa,a ja sa radio na Povrsinskom kopu Kolubara.Tada mi je pomoga samo talk,koji se koristio za bebe posle kupanja,ali to nisu bile gljivice.