Problem - emotivnost!

To sto ti imas je dar od Boga.

Srecno,
Doktor Medicine.

:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: :dash:

Doktore od medecinu, a nije ti palo napamet mozda da ima snizen testosteron a povecan estrogen?

Vidis npr u jednoj bivsoj teretani gde sam isao ranije, su upravo ovakvi bodibildercici kada im egzogeni testosteron dep aromatizuje u estrogen. Jedan mi pricao gledao Titatin sa devojkom i plakao kao kisa, a devojak se samo smorila sto umro Di Kaprio. :mrgreen:

Treba da se endokrino pregleda pod br. 1 . I yebo te taj bog vise, doktore istocnjackog ispiranja mozga bajkama iz bronzanog doba.

Ljudi i ja sam zesci emotivac i osetljiv puno, al od njega sam svetlosnim godinama daleko.

Sad ce mi reci doktor medecine da mi bog nije dao talenat i u svom master planu predodredio me da budem dobar covek koji ce unaprediti svet nego sam trolerska stoka. :mrgreen:

I ima tu istine majku mu, vidi kakav sam nick dao sebi. Nije to za dzabe. To covek sa bozjim darom ne bi uradio nikada.

:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: :dash:

Doktore od medecinu, a nije ti palo napamet mozda da ima snizen testosteron a povecan estrogen?

Vidis npr u jednoj bivsoj teretani gde sam isao ranije, su upravo ovakvi bodibildercici kada im egzogeni testosteron dep aromatizuje u estrogen. Jedan mi pricao gledao Titatin sa devojkom i plakao kao kisa, a devojak se samo smorila sto umro Di Kaprio. :mrgreen:

Treba da se endokrino pregleda pod br. 1 . I yebo te taj bog vise, doktore istocnjackog ispiranja mozga bajkama iz bronzanog doba.

Baš pravi primer tolerancije i uvažavanja neistomišljenika.

Ti bi sinak trebao hitno da se vratiš u tvoj ring ograđen žicom, ili pak da kreneš na seanse za kontrolu besa.

Poslednja izmena:
Baš pravi primer tolerancije i uvažavanja neistomišljenika.

Ti bi sinak trebao hitno da se vratiš u tvoj ring ograđen žicom, ili pak da kreneš na seanse za kontrolu besa.

Rece mi vernik koji je pre 500 godina tlacio i klao sve ostale koji nisu po njegovoj religijskoj denominaciji, kao sto to danas pokusavaju da rade islamisti sirom sveta, jer je islam upravo to, mladji brat hriscanstva koji je u pubertetu, besan i buntovan, jer je tacno 500-600 godina i mladji.

I onda kada se zrtva zali i kaze - heeej dosta vise, pustite nas da disemo, odbij, onda treba da idemo na kontrolu besa. Ma sta mi rece.
Onda vi vernici treba da idete na kontrolu psihoze i izvitoperenog iracionalnog nerealnog infantilnog pogleda na svet.

Ovo je pdf nauke, lecenja, nema mesta za magije, religije, mitove, legende i bajke iz bronzanog doba. DOKAZANO NE LECI, NE POMAZE, I NEMA VECEG UCINKA OD PLACEBO EFEKTA, a moze dosta da odmogne.

To sto ti imas je dar od Boga. Osobe koje su preosetljive su pravedne. dobre, humane. Pogadja ih nepravda.
Svako, pa i ti treba da se ponosi sto je takav. To ne moze da se izmeni. Moras da naucis da zivis sa tim zauvrk. Nije sve tako crno, bice u tvom zivotu i mnogo lepih trenutaka. Probaj da se setis svega sto si lepo uradio kad ti je tesko i probaj da osetis ponos zbog toga. Pored toga potrudi se da nadjes iskrenog druga/ drugaricu i dobru devojku. Pokusaj da izbegavas stres. Na ono sto ne mozes da promenis, nemoj da pokusavas da menjas. Pusti neka to resavaju vise sile. Na kraju krajeva svima nama ce dusa otici u raj ili pakao posle telesne smrti u zavisnosti kako smo zasluzili.

Srecno,
Doktor Medicine.

Bog ne postoj i dečko treba da se bori s tim. To je mana, i što duže imaš taj problem sve je gore. Pričam iz ličnog iskustva...

Bog ne postoj i dečko treba da se bori s tim. To je mana, i što duže imaš taj problem sve je gore. Pričam iz ličnog iskustva...

To ne moze da se izmeni

Ovaj doktor medicine niej cuo da postoje psihoterapije, pa cak i lajf koucing kod psihologa itd.

Ne mozes sad da psotanes neko treci 100% ali moze covek dosta da unapredi sebe. Rastegljiva je to zivuljka. U svakom smislu.

To ne moze da se izmeni, cuti i trpi, gresan si, moljakaj se bogu + ostala religijska trucanja i mitovi i legende iz bakarnog doba + proguravanje toga pacijentu u vidu sarlatanskih psiholoskih saveta = totalni masakr nad psihickim zivotom coveka koji zivi DISFUNKCIONALNI ZIVOT, a znamo kako glasi oficijalna definicija ZDRAVLJA. Nije samo odsustvo bolesti.

Ovaj doktor medicine niej cuo da postoje psihoterapije, pa cak i lajf koucing kod psihologa itd.

Ne mozes sad da psotanes neko treci 100% ali moze covek dosta da unapredi sebe. Rastegljiva je to zivuljka. U svakom smislu.

To ne moze da se izmeni, cuti i trpi, gresan si, moljakaj se bogu + ostala religijska trucanja i mitovi i legende iz bakarnog doba + proguravanje toga pacijentu u vidu sarlatanskih psiholoskih saveta = totalni masakr nad psihickim zivotom coveka koji zivi DISFUNKCIONALNI ZIVOT, a znamo kako glasi oficijalna definicija ZDRAVLJA. Nije samo odsustvo bolesti.

Ma to, dete od 2,3 godine zaradi leukemiju i nmvz, dar od boga...

- - - - - - - - - -

Nego de si ti Bruze ahahha, slabo te viđam nešto

Back