pele27
Primećen član
- Poruka
- 959
Pozdrav. Da evo pridodam jos jedan problem na sve da nazovem probleme koje imam. Elem, i previse sam emotivan. To je valjda prava rec. Ne smeta mi u zivotu ali se plasim nekih stvari kasnije kako cu odreagovati. Naime, musko sam ali, evo priznajem umem da se zaplacem. Na tuzne stvari. Dakle, ne smem da gledam emisije tipa 'Radna akcija' u necijem drustvu jer se obavezno zaplacem na kraju, kada vidism da su ljudi odusevljeni i presrecni. Suze mi liju, grlo se stegne..strasno. Dakle, gde god neko pokaze iskrenu emociju ja sam gotov. Imam sve uslove da, recimo imamo psa i to tako zelim, ali me je strah kako cu preziveti da mu se nesto desi ili kada dodje kraj, kad god da dodje..znm da zvuci suludo ali je tako.
Kada me neko neosnovano npr napadne na poslu, branim se, ali osecam da mi glas posustaje i to postaje opasno. Jer mi momentalno dodje da zaplacem od muke i te nepravde koju mi neko cini. Glas podrhtava i automatski se povlacim jer tesko da bi bilo zanimljivo da mi krenu suze pred sefom ili tako nesto.
Isao sam skoro na iris dijagnostiku gde mi je zena, cim je pogledala u desno oko pitala - zasto sam toliko emotivan i zasto sve tako primam k srcu. Objasnjenje nemam, jednostavno je tako. Sta raditi? Kako da probam da ne budem vise takav? Ne mogu reci njanjav al..lici na to.. Hvala unapred..
Kada me neko neosnovano npr napadne na poslu, branim se, ali osecam da mi glas posustaje i to postaje opasno. Jer mi momentalno dodje da zaplacem od muke i te nepravde koju mi neko cini. Glas podrhtava i automatski se povlacim jer tesko da bi bilo zanimljivo da mi krenu suze pred sefom ili tako nesto.
Isao sam skoro na iris dijagnostiku gde mi je zena, cim je pogledala u desno oko pitala - zasto sam toliko emotivan i zasto sve tako primam k srcu. Objasnjenje nemam, jednostavno je tako. Sta raditi? Kako da probam da ne budem vise takav? Ne mogu reci njanjav al..lici na to.. Hvala unapred..