Citala sam negde o devojci mojih godina,dakle 17-18...ona JEDE TUFERE za skidanje sminke,i tako uspeva da ne jede 3 dana nista, zbog tolike celuloze nema potrebu za hranom .

Samo da bude mrsava.
Zgranula sam se.
I mediji imaju uzasan pritisak na mlade ,tj.devojke pogotovu,danas.
Ej,da devojcica koja se pretvara u devojku,zeli da bude gradjena ko decak,bez grubi,oblina,kukova...
bez ikakvih odlika zenstvenosti,zenske gradje.Strasno.
Uzas za njen psihicki i fizicki razvoj.

Mene uvek zapanje takvi slučajevi, ali se isto tako uvek pitam gde su toj deci roditelj,
naročito majke, da na vreme razgovaraju sa svojom decom, nauče ih od malih nogu
šta je dobro za njihov razvoj.....prvenstveno da ih nauče da jedu.....

a kad kažem
da jedu.....mislim na sve što se sprema u jednoj ajd, prosečnoj porodici......
Po meni je tu suština problema......ne naviknuti od malih nogu da jedu i izgledaju
zdravo...deca su ili premršava ili predebela.....a ni jedno ni drugo nije dobro...(izmislih sada toplu vodu)...ali zar vam nije mnogo puta palo u oči.....malo dete koje je
baš jako mršavo....ili debelo......:???:
I zar neko očekuje da dete koje je tako nezdravo raslo, odjednom postane zdrava
mlada osoba, koja kao zna šta je za nju dobro.....nemaju poima.....i sva je krivica
u porodici, a ne u medijima......
Pogledajte te raznorazne izbore i kastinge.....strašno......
Devojcia od 13-14 godina, ne za njih devojka, a ona je dete.....

Od nje se
očekuje da bude visoka preko 175 cm, i da nikako ne prelazi težinu od 50 kg...a na
te kastinge ih vode roditelji....ponosni na svoje izgladnele ćerke, jer zamislite molim vas
biće POZNATE i POPULARNE........
Ta deca su maloletna.....znači za to odgovaraju roditelji....pa šta vam onda to govori,
sve mi izgleda da kada ta jadna deca i sednu nešto da pojedu, mame ili tate sve jedno,
stoje iznad njih i govore.....NE TOLIKO DA JEDEŠ...PA NEĆEŠ PROĆI NA KASTINGU......