parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
Ali....nadprosecno sam inteligentna..... lol...
neki tamo likovi.. lol... tj.. sine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali....nadprosecno sam inteligentna..... lol...
.... kao ova devojka, principijelno odbijaju da jedu sve što ima glasne žice al' to je jedno.....
.

Ne znam čemu tolika pažnja i izbor reči za te i takve osobe. I za narkomane većina ljudi kažu da su šljam, dok ostali pokažu neko razumevanje, no u pitanju je skoro ista stvar.....pa ima veze, karlito i ja nismo bili ozbiljni navodeci takav savet. a ti, cini mi se, jesi.
ako neko osobi koja pati od agorafobije ili depresije prica kako je zdravo baviti se sportom na svezem vazduhu, ili na temi na kojoj se diskutuje o anoreksiji prica o kultu zdravog tela, on je promasio temu, i to nije do inteligencije, nego do nerazumevanja ljudi koji funkcionisu ne samo drugacije od nas, nego drugacije od onoga sto je nama iole realno i normalno. pola ljudi sa teme ne prave razliku izmedju kompleksa i anoreksije i ubacuju ih u istu pricu. a ti si povrh toga u istu pricu ubacila potrebu normalnog coveka da ima lepo i zdravo telo i anoreksiju.

Sad mi pade na pamet, između ostalog u onom postu se krije izvesna moja ispovest..... 'nako otvorena..... a Karlito mi onako krnjavo odgovori da sam pijana..... da li je time uvredio moja osećanja? Jesu li to te uvrede o kojima se ovde govori?
So, anoreksija je neka specifična tabu tema? I ti su ljudi suviše krhki da bi im se smelo bilo šta reći?
Stvarno pitam.
"zasto je toliko tesko da se shvati da neko NE MOZE racionalno da razmislja"
cico
koga pitas?
hahahahhaha
milice kako da shvate kada je racio diskutabilan
sada neka se naljuti ceo forum
ali ima vas ogranicenih ko plitki plehani tanjiri
i samo drljate o tome sto vam odgovara sto ste nabubali i sto ste negde ovlas culi
retko takvima pada u pamet
da se sete da sebe postave u neku zamisljenu situaciju
pa da pokusaju da pronadju razloge
kako je lako optuzivati
ljudi puni ste besova strahova i mrznje
puh!
ne samo po pitanju ove teme nego uopste

Ako se ovo odnosi (i) na mene, nemaš pojma koliko grešiš...i samo drljate o tome sto vam odgovara sto ste nabubali i sto ste negde ovlas culi
retko takvima pada u pamet
da se sete da sebe postave u neku zamisljenu situaciju
Oh daa... ničim. Kada imaš 16 godina i sve i jedna u razredu je iskompleksirana, a polovina od njih imaju očigledan problem..... pa polako i ti poveruješ da si debela jer su one mršave kao prut..... pa polako postaneš i sama iskompleksirana......... dok malo ne poodrasteš i izvučeš se jer, jednostavno, nisi takva.....a narocitu empatiju gajim prema anoreksicnim devojkama jer me sa jedne strane, nicim ne ugrozavaju; a sa druge, jako mi ih je zao, a imala sam i priliku da razgovaram sa dve i dozivela ih potpuno suprotno od tebe.
a sličnih tripova sam imala desetine..... i vrlo dobro razumem zašto to rade, kako to rade, šta ih je dovelo dotle.