Ja sam u jednom od svojih prethodnih postova najavila da ce Shejn nekoga da ubije, ali namerno nisam rekla koga. Informacija o Lemovom ubistvu je putem interneta doshla do mene pre same epizode. Makar i odgledala sve do kraja ovu seriju definitivno MORAM da imam na dvd!!! To je najbolja serija koju sam ikad gledala!!! Toliko sam se navukla na nju da, kad god sam kuci, nema shanse da je ne gledam, a kad nisam teram sestru da mi prepricha shta se deshava, poshto je i ona ne propushta. Zato joj je za proshli mesec stigao rachun od oko 1400 dinara- pitaj Boga koliko mi je poruka poslala dok sam bila u Sofiji i nisam mogla da gledam. Bash mi je i sinoc pisala o Guardovom ubistvu. Shta mislite, hoce li Vik skoro u penziju? Shta ako sazna da je Shejn ubio Lema? Hvala bogu shto Kavano vishe nije u igri- jes' pametan i jes' sve namirisao, ali ono shto je radio i kako je radio definitivno nije nachin da se ostvari pravda... A Asaveda je, po meni, pljuvachka koju drugi zvacu i pljuju. On je, jednostavno, jedno veliko nishta bash zato shto njegovi potezi uvek zavise od drugih.