Prljava znacka

Serija ima 6 sezona. Danima sam je skidao i kompletiro celu seriju.Samo prevode za poslednja 3 serijala nemogu nigde da nadjem.
Ako je neko voljan da mi pomogne ja bi mu bio vecno zahvalan:)

Tek sam sada video ovu temu.
Ne znam... Meni je ovo jedan od najboljih policijskih TV serijala koje sam do sada gledao.
Moram da dodam jos i to da mi je veoma drago da zbog onog VB-a nisu pomerili termin emitovanja serije.
Nego, da li ima nekoga ko je voljan da mi ustupi tih 6 sezona s obzirom da ja ne mogu da sa neta da "skidam" velike fajlove?

Thalasoma:
Tek sam sada video ovu temu.
Ne znam... Meni je ovo jedan od najboljih policijskih TV serijala koje sam do sada gledao.
Moram da dodam jos i to da mi je veoma drago da zbog onog VB-a nisu pomerili termin emitovanja serije.
Nego, da li ima nekoga ko je voljan da mi ustupi tih 6 sezona s obzirom da ja ne mogu da sa neta da "skidam" velike fajlove?

Nije problem,samo nadji prevode za poslednja tri serijala i ja ti saljem kompletnu seriju.

Vazi! Hvala unapred!
Nego, ja za sada gledam na TV-u i malo sam zbog toga neispavan.
Moram da priznam da ne znam kada sam poslednji put gledao neku seriju sa tolikom paznjom (ako ne racuna South Park i Simpsonove).

Bas gledam ima li i za ovu seriju forum..... ljudi jer mozete verovati da je Sejn ubio Lema??? Ali mi nesto nije jasno.... ja sam gledala snimke na YouTube-u i tamo se detaljno prikazuje Lemova sahrana, dok na B92 toga nije bilo. Nije iskljuceno da je nece pokazati u sl epizodi, ali koliko sam skontala on je vec sahranjen. Ako mi neko zna reci.... :) :) :)
Korektor 007: kako ti mogu pomoci da nadjes prevode, pa da i ja dobijem tih 6 serijala. Meni je net jako spor, jer sam ja preko dial-upa, ali bih ti se sigurno mogla oduziti drugim putem :) :) :)

Pronasla sam nesto na Wikipediji:

"Wins and Losses"

The producers of The Shield produced a 15-minute "promosode", which premiered on Google on February 15, 2007 to bridge the gap between Seasons 5 and 6. The episode focuses on the aftermath of Lem's death, including his funeral and flashbacks as co-workers reflect upon Det. Lemansky's life.
Ovo verovatno znaci da sama sahrana nece biti prikazana na B92, ali ako zelite pogledati neke scene mozete na YouTube-u u spotu The Shield - Giving into. Taj spot je inace fokusiran na Lemovo ubistvo i meni je od svih najbolji.

Ljudi serija je
STRAVA
Imam 6 sezona ali za 4,5,6 nemam prevoda
Ako neko ima da mi posalje ja bih se velikodusno oduzio
Ili ako je neko skidao sa tv -a,da mi posalje 4,5,6 sezonu sa prevodom
Ja bih dao svasta iz svog kataloga
pozz

Znas li kako je moguce nabaviti 4, 5 i 6 sezonu sa prevodom? Jer, sto se skidanja sa interneta tice, u to se ne razumem bas, a nemam ni video da sam snimala kad su serije isle. Tacnije od svih koje znam jedino ja pratim i uzivam u ovoj seriji. Nisam je ni pocela od pocetka gledati, nego tek kad su Vik i momci opljackali onaj Jermenijski voz novca. Tako da bih jako volela da vidim sta se desavalo pre toga. Mada, meni ne bi predstavljao problem i da nema prevoda na srpski...... U svakom slucaju, ako je neko voljan da mi posalje svih sest serijala ja bih se oduzila raznom muzikom, slikama, bilo cime,..... A od Prljave Znacke trenutno imam samo 13 spotova..... koji se uglavnom vrte oko Lemovog ubistva..... Cekam odgovor.... Poz

to je to
Registrovan korisnik

to je to (avatar)

Učlanjen: 07.08.2007.

Podrazumevano Re: Prljava znacka
Totalno sam podredio zivot pracenju serije, toliko sam se navukao.

I ja I ja!

Ja sam u jednom od svojih prethodnih postova najavila da ce Shejn nekoga da ubije, ali namerno nisam rekla koga. Informacija o Lemovom ubistvu je putem interneta doshla do mene pre same epizode. Makar i odgledala sve do kraja ovu seriju definitivno MORAM da imam na dvd!!! To je najbolja serija koju sam ikad gledala!!! Toliko sam se navukla na nju da, kad god sam kuci, nema shanse da je ne gledam, a kad nisam teram sestru da mi prepricha shta se deshava, poshto je i ona ne propushta. Zato joj je za proshli mesec stigao rachun od oko 1400 dinara- pitaj Boga koliko mi je poruka poslala dok sam bila u Sofiji i nisam mogla da gledam. Bash mi je i sinoc pisala o Guardovom ubistvu. Shta mislite, hoce li Vik skoro u penziju? Shta ako sazna da je Shejn ubio Lema? Hvala bogu shto Kavano vishe nije u igri- jes' pametan i jes' sve namirisao, ali ono shto je radio i kako je radio definitivno nije nachin da se ostvari pravda... A Asaveda je, po meni, pljuvachka koju drugi zvacu i pljuju. On je, jednostavno, jedno veliko nishta bash zato shto njegovi potezi uvek zavise od drugih.

Ako Vik ode u penziju otici ce i serija. Ne verujem. verovatno ce se neko ipak zaloziti za ostanak ili ce nekoga da uceni.Ne bi imalo smisla da nadalje gledamo Daca ili Klodet, bez udarnog tima. A i mislim da Vika nema ko da zameni!!

Pa mozete pogledati na netu sta ce biti dalje. Ako sam dobro izracunala Vik ce u petak saznati da je Sejn ubio Lema. A sto se tice njegovog penzionisanja.... Klodet je sada ubacila u igru nekog Hajata koji bi navodno trebao da zameni Vika, medjutim.... tek se kasnije otkriva da on nije pozitivac...... tu se prica i zavrsava, sve dok se ne snimi 7. sezona. Pozdrav :)

Pa mozete pogledati na netu sta ce biti dalje. Ako sam dobro izracunala Vik ce u petak saznati da je Sejn ubio Lema. A sto se tice njegovog penzionisanja.... Klodet je sada ubacila u igru nekog Hajata koji bi navodno trebao da zameni Vika, medjutim.... tek se kasnije otkriva da on nije pozitivac...... tu se prica i zavrsava, sve dok se ne snimi 7. sezona. Pozdrav :)

Za ovako nesto bi u orijentalnim zemljama visila sa neke grane! :evil:

Kad sam ulazio ovde nisam ocekivao da cu naleteti na ovako mastan spojler. ****** ako je vec spojler naznacite ga, a ne da mi koji uzivamo u seriji gledajuci je na TV-u sve saznamo u tri recenice sa brdo tacaka :evil::evil:

Hej sta ste se popalili? :razz: 8) :razz: Ja sam samo davala informacije za one koji ne stignu gledati redovno seriju - nema nista loseg u tome 8-) A vi ste ladno mogli preskociti taj deo :lol: :lol: :lol: cim ste videli o cemu se radi :)

@suomigirl

ako ti zatreba jos neka informacija, slobodno pitaj - odgovoricu ti....

:confused:Ne treba mi nikakva informacija.Da si pazljivo citala(a ne samo pisala bez veze)znala bi da imam kompletnu seriju.S obzirom na to,logicno je da mi je poznato sta ce se desiti.Naravno to nije razlog da kazem drugima sta ce biti,kao ti.

mada jos uvek ne znam sta ce se desavati u 7. serijalu

E ja znam ali ti nikada necu reci :twisted::twisted::twisted:

A vi ste ladno mogli preskociti taj deo

A ti bi ladno mogla da se diskonektujes na jedno...deset godina recimo:twisted::twisted:

@robespjer
Slazem se s tobom.
Da sam u mogucnosti banovao bi je odma,u trenutku.Da nam pokaze kako se leti sa krstarice :mrgreen:

Back