Priznao ocu da je vegetarijanac

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Kamael

Buduća legenda
Poruka
40.857
BEOGRAD, 25. oktobar
2012, (Njuz) – Novobeograđanin
Jovan Radenović priznao je juče
ocu da je već godinama vegetarijanac.
Dvadesetdvogodišnji student Fakulteta
dramskih umetnosti je ovim činom postao
prvi stanovnik 22. bloka koji je rešio da javno
progovori o svom vegetarijanskom opredeljenju.

http://www.njuz.net/sin-priznao-ocu-da-je-vegetarijanac/

- Svi u porodici su uvek jeli meso. Ni u ženinoj ni u mojoj familiji nikada nije bilo tih vegeterijanaca. Bilo mi je sumnjivo što izbegava mrsne slave ali nas je on uveravao da posti. Ne mogu da verujem da se ovo dešava sa mojim sinom. Ma nikada mi se nije dopadalo to njegovo društvo! Oni su ga sigurno nagovorili da jede samo povrće i verujem da će ga to ludilo proći – rekao je Bojan i napomenuo kako se nada da Jovan bar i dalje pije alkohol.

Kako bi se vi poneli da jednog dana saznate da vam je sin vegetarijanac?

BEOGRAD, 25. oktobar
2012, (Njuz) – Novobeograđanin
Jovan Radenović priznao je juče
ocu da je već godinama vegetarijanac.
Dvadesetdvogodišnji student Fakulteta

dramskih umetnosti je ovim činom postao
prvi stanovnik 22. bloka koji je rešio da javno
progovori o svom vegetarijanskom opredeljenju.

http://www.njuz.net/sin-priznao-ocu-da-je-vegetarijanac/

- Svi u porodici su uvek jeli meso. Ni u ženinoj ni u mojoj familiji nikada nije bilo tih vegeterijanaca. Bilo mi je sumnjivo što izbegava mrsne slave ali nas je on uveravao da posti. Ne mogu da verujem da se ovo dešava sa mojim sinom. Ma nikada mi se nije dopadalo to njegovo društvo! Oni su ga sigurno nagovorili da jede samo povrće i verujem da će ga to ludilo proći – rekao je Bojan i napomenuo kako se nada da Jovan bar i dalje pije alkohol.

Kako bi se vi poneli da jednog dana saznate da vam je sin vegetarijanac?
Познато је да одсуство есенцијалних аминокиселина из хране анималаног порекла доводи до преране деменције и заглупљивања чега је жртва овај 29тогодишњи(!!!) студент.

Познато је да одсуство есенцијалних аминокиселина из хране анималаног порекла доводи до преране деменције и заглупљивања чега је жртва овај 29тогодишњи(!!!) студент.

Prestani vise da lazes, dosadan si. Imali smo deset tema i na svakoj potvrdili da esencijalne aminokiseline covek moze uneti i preko hrane biljnog porekla.

- - - - - - - - - -

Kako bi reagovao da ti sin postane vegetarijanac, ti jedes kunice i morkina jaja a on povrce. Da li bi mu prebacivao za stolom ili ga pustio da se hrani kako hoce?

Prestani vise da lazes, dosadan si. Imali smo deset tema i na svakoj potvrdili da esencijalne aminokiseline covek moze uneti i preko hrane biljnog porekla.

- - - - - - - - - -

Kako bi reagovao da ti sin postane vegetarijanac, ti jedes kunice i morkina jaja a on povrce. Da li bi mu prebacivao za stolom ili ga pustio da se hrani kako hoce?
Не може, није човек фузиони реактор да синтетише оно што не уноси као основне хемијске елементе.
Недостатак наведених аминокиселина не само да доводи до затупавости као код тог споменутог сиромашка(он ће бити студент и кроз десет година, ако уопште буде жив јер вегетаријанци су кратковечни, а и толико је ослабио да не може физички поднети никакав рад) него убија и сваку вољу тако да ће бити родитељима на терету док је жив.
А и доводи до неосноване агресивности и хаотичног тумачења света што се и код тебе да приметити.
Бтв једем и морке.

Prosto ne mogu da poverujem da je ovo istina....

ajd, u nekoj zavorenijoj sredini - ali na Novom Beogradu ? :eek:

- - - - - - - - - -

Kamael, vidim da vrlo potenciras vegetarijanstvo
koliko godina si ti vegetarijanac ?

I zasto si odlucio da prestanes da jedes hranu zivotinjskog porekla?

Poslednja izmena:
Не може, није човек фузиони реактор да синтетише оно што не уноси као основне хемијске елементе.
Недостатак наведених аминокиселина не само да доводи до затупавости као код тог споменутог сиромашка(он ће бити студент и кроз десет година, ако уопште буде жив јер вегетаријанци су кратковечни, а и толико је ослабио да не може физички поднети никакав рад) него убија и сваку вољу тако да ће бити родитељима на терету док је жив.
А и доводи до неосноване агресивности и хаотичног тумачења света што се и код тебе да приметити.
Бтв једем и морке.

А како наши блиски рођаци горила и шимпанза не једу месо, мада понекад поједу којег инсекта, али су углавном вегетаријанци? Она горила јача од просечног човека.

ajd, u nekom selu u juz.Srbiji - ali na Novom Beogradu ? :eek:

Ово је спрдња, видиш да је Њуз нет. :lol:

ajd, u nekom selu u juz.Srbiji - ali na Novom Beogradu ? :eek:

- - - - - - - - - -

Није фер да потцењујеш невегански приступ.
Него мучени Камаел је још горе-веган.

Poslednja izmena:
А како наши блиски рођаци горила и шимпанза не једу месо, мада понекад поједу којег инсекта, али су углавном вегетаријанци? Она горила јача од просечног човека.

Шимпанзе једу месо.
Има неколико документараца(углавном ББЦ-ијевих) који су доста мучни, отприлике једном месечно чопор шимпанза се покрене и нападне неке друге мајмуне, који додуше нису шимпанзе, али нису ни неки ситни и безначајни.
Жртве су најчешће трудне женке, а призор када их доминантни мужјаци шимпанза черече и прождиру плод из материце...:sad2:
Наравно једу и глодаре, рибу, гмизавце итд.

Ниси требао рећи.

Није фер да потцењујеш јужну Србију, јер нећу ти одати да ми из Воше отприлике слично гледамо на вас доле из Бегиша и зовемо га Балканска Калкута.
Него мучени Камаел је још горе-веган.

Izvini, zaista se izvinjavam.

Htela sam da kazem - negde gde je sredina jos tradicionalnija, zatvoreniji za promene itd...

Pitam Kamaela, jer moji u kuci ne jedu meso..... dugi niz godina.
Samo su tako odlucili - da nije normalno jesti nesto sto je hodalo i ubijati ga zbog toga - i samo su prestali da ga spremaju ^^

Poslednja izmena:
Недостатак наведених аминокиселина не само да доводи до затупавости као код тог споменутог сиромашка(он ће бити студент и кроз десет година, ако уопште буде жив јер вегетаријанци су кратковечни, а и толико је ослабио да не може физички поднети никакав рад)

Prijatelju, tema nije o aminokiselinama.

Kakvi te kompleksi deru kada studenta nazivas zatupljenim i odakle ti da su vegetarijanci kratkovecni kada naucne studije dokazuju suprotno. Nije tebi lako.

Prijatelju, tema nije o aminokiselinama.

Kakvi te kompleksi deru kada studenta nazivas zatupljenim i odakle ti da su vegetarijanci kratkovecni kada naucne studije dokazuju suprotno. Nije tebi lako.
Пријатељу ја сам дипломирао на ЕТФ-у за 5 година када је трајао 4,5 година и Болоња била тек неки тамо град у Италији, а не да сам дочекао 29 година на неком безвезном факсу што најбоље обара те твоје научне студије које линкујеш с обскурних извора.

Пријатељу ја сам дипломирао на ЕТФ-у за 5 година када је трајао 4,5 година и Болоња била тек неки тамо град у Италији, а не да сам дочекао 29 година на неком безвезном факсу што најбоље обара те твоје научне студије које линкујеш с обскурних извора.

A sta si radio sa 0.5 godina viska? Bezao sa predavanja u kiosk brze hrane kod Pere pljeskavice? :hahaha:

Baš nasuprot,u periodu kad sam bio sirovi vegan mozak mi je brže radio..:aha:

Ne znam tacno, sesta godina. Odlucio sam tako sto su mi privukli paznju krici zivotinja. Poceo sam da razmisljam o celom tom mehanizmu i malo istarazivao po netu. Naisao na tekst da je covek po prirodi biljojed i od tog dana sam ostavio meso.

Pitam Kamaela, jer moji u kuci ne jedu meso..... dugi niz godina.
Samo su tako odlucili - da nije normalno jesti nesto sto je hodalo i ubijati ga zbog toga - i samo su prestali da ga spremaju ^^

Isto tako i ja. Tema mozda deluje saljiva ali nije daleko od istine. Meni su na poslu kolege upucivali slicne komentare i sa vremena na vreme dolazilo je do sukoba. Ne direktno vec suptilno.

Baš nasuprot,u periodu kad sam bio sirovi vegan mozak mi je brže radio..:aha:
То док си избацио отрове пореклом из индустријске хране која је увек штетна.
Узгред ниједан светски шаховски шампион није био веган, чак ни вегретаријанац барем док је био носилац титуле.
Аљехин је у реванш мечу 1937. дословно прегазио 9 година млађег Макса Евеа конзумирајући пресно млеко и месо.

Po mom misljenju, to je primitivizam da se neko nekom mesa u to sta ce neko da jede....

jos vise da se dolazi u sukob zbog toga ~~~~

Smatram da se na oba nacina moze doci do potrebnih vitamina i minerala,
jedino sto su proizvodi zivotinjskog porekla jaaaako sumnjivog kvaliteta.

Ja sam sigurna da se 90% domacih zivotinja u svetu uzgaja i hrani na brutalne nacine, kako bi proizvodjaci imali sto vise koristi,
a meso,mleko i jaja su postali opasni za upotrebu.

Шимпанзе једу месо.
Има неколико документараца(углавном ББЦ-ијевих) који су доста мучни, отприлике једном месечно чопор шимпанза се покрене и нападне неке друге мајмуне, који додуше нису шимпанзе, али нису ни неки ситни и безначајни.
Жртве су најчешће трудне женке, а призор када их доминантни мужјаци шимпанза черече и прождиру плод из материце...:sad2:
Наравно једу и глодаре, рибу, гмизавце итд.

А шта ћемо са горилама?

Ниси требао рећи.

Било ми је жао гледати :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back