Лична тема, и молим модове да не спајају ни са једном темом, већ по потреби, ако баш желе, да ОВОЈ теми, придодају друге.
УНАПРЕД ЗАХВАЛАН!
....
Годинама нам причају како је "независност" ткз "Косова" решена ствар, како морамо да прихватимо чињенице са терена, итд... и да само ми, и још пола света, ето не признаје Косово, итд....
...
А ја питам да ми неко објасни, ако је то тако све, заиста, ЧЕМУ ОНДА НАВАЉИВАЊЕ да га и СРБИЈА ПРИЗНА?! Мсм кад је оно независно и са нама и без нас, тако макар кажу?
...
Ако смо толико небитни, како нам све време послужују причу већ 200 година, чему наваљивање ткз "целог света" да и једна малецна Србија призна то ткз. Косово?
Па зар није довољно што га је ЕУ+САД признале?
....
Да ли је оно заправо ЗАВИСНО, а БИЛО БИ независно тек када би га и Србија признала? Да ли је то заправо цела истина?
...
Ајде молим ове ЕУ/САД/НАТО ботове да ми одговоре на ово питање, а и остали да кажу своје мишљење, о чему се заправо овде ради?
Ако је могуће без увреда, вређања и осталих глупарија чему сте склони, већ онако својим речима, образложите.
Надам се да сте и ово питање прошли на обуци, макар на неком вевинару?
ПС - сад нам прете и РАТОМ ако не признамо нешто што је РАТОМ И ОТЕТО?!
Ne znam i ne razumem zasto svi politicari u Srbiji, ali i svi ostali koji se bave temom Kosova, filozofiraju, komlikuju i prave bauk od ove teme i ovog problema ali nikad ne treba da prisatanemo na neki kompromis koji nama ne odgovara i na bilo sta sto ne void povrataku Kosova u sastav Srbije.
Treba kupovati vreme i jacati i emonomski i vojno. Kad se ekonomska situaciji na Kosovu toliko urusi a to mora da se desi, posto su oni totalno nesposobni za bili kakav legalan biznis, us to situacija “gde jesu i nisu proznati”,se moze odrazti takvim samo ako Srbija sama nikad ne prizna Kosovo, ne prodonosi povoljnom terenu za strane investicije i razvoju biznisa, sprecava kradju jeftinih prorodnih resursa sa kosova od strane stranih kompanija, mi moramo doci u situaciju gde ce Albanci (Siptari) u jednom trenutku sami traziti da se vrate u sastav Srbije.
Jer gledajuci u malo bolju buducnost, zasto bi bilo ko odlazio sa Kosova kad je to tesko i komplikovano, ako recimo Srbija toliko ekonomski ojaca da se plate i standard zivota priblizi standardu zapadnoevropskih razvijenih zemalja onda ce neke nove generacije sa Kosova same hteti da budu deo te Srbije