priznajte ajde što ste neke :p

skidate li šminku uveče

• uvek pa makar padala u nesvest od umora

• nikad samo ujutro dodam novi sloj maskare

• da ali mi se desi da propustim

• ne volim paprikaš

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
so,je l skinete šminku baš svako veče?
joj ja ovo ne bih smela da priznajem ni za živu glavu ali kad sam onako baš umorna ne mogu bre eto baš sam bezveze ali u trenucima iskrenosti još neke žene mi priznaše da se desi da ne skinu šminku

Uvek. Nikad nisam prespavala sa sminkom...ne znam kako da sam umorna.
E, zato se s godinama sve manje sminkam, samo tonirana krema, korektor gde treba, rumenilo, labelo-pa skidam brzinski...
I ne stavljam vise maskaru svaki dan...vise surmu-s njom prespavam, posto je prava, dobar je za oci, ne iritira-naprotiv.

Uvek. Nikad nisam prespavala sa sminkom...ne znam kako da sam umorna.
E, zato se s godinama sve manje sminkam, samo tonirana krema, korektor gde treba, rumenilo, labelo-pa skidam brzinski...
I ne stavljam vise maskaru svaki dan...vise surmu-s njom prespavam, posto je prava, dobar je za oci, ne iritira-naprotiv.

Ovo sve navedeno ne stavljam ni kad idem na svadbu.

Ja ne razumem zasto neko koristi toniranu kremu/puder tecni/podloge razne?
Sem ako je javna licnost, ono tipa pevacica

Maskaru stavim kad jednom nedeljno plafon i to je to

Ovo sve navedeno ne stavljam ni kad idem na svadbu.

Ja ne razumem zasto neko koristi toniranu kremu/puder tecni/podloge razne?
Sem ako je javna licnost, ono tipa pevacica

Maskaru stavim kad jednom nedeljno plafon i to je to

Korektor (antibakterijski) stavim na cibe kad iskoce...toniranu kremu umesto klasicne dnevne, znaci ima svrhu da stiti a ne napravi "masku", jedva da se vidi neka "podloga"...labelo isto, hidrira, da diskretnu "boju"...rumenilo volim, jer sam bleda, pa mi da svezinu, stavim ga tako da izgleda kao da sam naspavana/odmorna/...sve ukupno, jedva da se vidi.
Stvar izbora...ovo je moj.

Ja se baš retko šminkam, al' dešavalo mi se ranije da se tol'ko zapijemo da sam srećna ako krevet pogodim. :/
I sad mi se desi da izađemo, vratimo se jako kasno, a ustajem i inače rano... Pa ujutru ribanje.
Al' to je jednom - dva puta u mesec dana pa i nije toliko strašno... Kad se našminkam 'vako, bez razloga, pre spavanja skinem šminku.

Back