Priznajem - nisam Ćaci!

Zasto neki sa foruma misle da sam caci i da sam za cacilend?
i ne samo ja ima jos dosta kolega koji su nepravedno zigosani, dobro ima i onih koji su stvarno zasluzili taj nadimak
Не знам како те нисам ставио на игнор, можда стварно ниси ћаци, али бар једно 40 форумаша сам ставио.

Ja nisam nikoga stavio na ignor. Uvek želim da čujem i drugu stranu.
Прошло је то време. Друга страна зна само да брани Вучића, тако што сваког противника режима назове страним плаћеником.
Са њима нема разговора, то је као да те усташе одведу у Јасеновац и да у том логору неко ти каже да разговараш са својим џелатима.
Они као папагаји знају да понављају речи које прво науче на информеру и попут септичке јаме онда шире свој смрдљиви говор мржње и примитивизма.

Ми смо дубоко подељено друштво, тако да и ви који им дајете прилику да шире свој смрад, постајете проблем, постајете део њихове машинерије.

Ja nisam nikoga stavio na ignor. Uvek želim da čujem i drugu stranu.
Проблем је што је то хор ботовских нагваждања.
Буквално
1000009301.png

Zasto neki sa foruma misle da sam caci i da sam za cacilend?
i ne samo ja ima jos dosta kolega koji su nepravedno zigosani, dobro ima i onih koji su stvarno zasluzili taj nadimak
Priznajem da sam ti izmenila naslov teme, jer caci može biti i naziv za neku macu, a Ćaci je već statusni simbol vladajuće ''elite'' :mrgreen:
P.S. drago nam je što nisi ;)

bogami ovi ćaciji baš uživaju u srbiji isto kao istarlete i krimosi rijalitima...imaju dobre dnevnice džabe klopu i još dobijaju poslove u državnim firmama..neki su tamo već mesecima i dobre pare zaradili i dobili poslove a naoružani mafijaši od vlade mandića ih čuvaju i sve to plaćaju građani srbije
A moze li neko da mi kaze pricu za ovog vladu mandica, znam da su ga i na kripti spomjnjali ovi nasi mafijasi.. je li on mafijas? I odakle njemu mafijasi da cuvaju cacije?

to je ta mafijaška hobotnica vučićeva koja seže joši z devedesetih godina kada je vladin otac momo mandić pokrao i otuđio sve pare iz privredne banke sarajevo naravno po nalogu udbe i preneo za beograd kasnije se preselio tamo sa sinom vladom koji je u međuvremenu postao pravi bos koji ima razne biznise i ima 200 stanova u beogradu...
Jel moguce da ima 200 stanova jbt

Back