Priznajem da mrzim većinu ljudske vrste

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.823
“Odabrala sam samoću da se branim. Štitim se od ljudskosti oko sebe, od ove glasne i nametljive ljudskosti. Živim okružena životinjama, drvećem, cvijećem. Imam konje, magarce, ovnove, koze, svinje, kokoške, patke, guske, golubove. I naravno psi i mačke. Ne znam ni sama koliko ih ima... Osećam se mnogo bliže prirodi i životinjama nego ljudima. Priznajem da mrzim većinu ljudske vrste. Zauzela sam se za životinje kako bih konačno dala smisao svom postojanju ovdje. Pokušavam da objasnim čovjeku da je okrutnost koja se nanosi životinjama nedostojna, neprihvatljiva, nehumana... Uopšte me nije briga da li se svijet sjeća božanske B.B.-a, koji nikada nije bila božanski."

– Brigitte Bardot

IMG_4184.jpeg

Super su mi ti koji prodju sito i reseto, ceo svet uzduz i popreko, sve poroke poznate coveku, pa kad ostare i vise nema nista novo da ih radi, sete se samoce i da su ljudi zli.
Обично велика мржња према људима и велика љубав према животињама иду руку под руку...

Превелика очекивања од живота и људи, воде у превелика разочарења и мржњу, коју је ББ компензовала мажењем смрдљивих џукела

Обично велика мржња према људима и велика љубав према животињама иду руку под руку...

Превелика очекивања од живота и људи, воде у превелика разочарења и мржњу, коју је ББ компензовала мажењем смрдљивих џукела
Smrdljivu dzukelu mozda ti imas, moj se redovno kupa. I nije dzukela nego umiljato kuce.

Ako uzmem opet hrčka riknuće mi taman kad naučimo jedan drugog, a ako uzmem zeku i kad mi posle 10 godina rikne ja ću se besim...
Превише си емотиван према живинчетима, зато пуцаш са мозгом кад цркну ...

Смањи емоције на умерено и нећеш се везивати ко дете за играчке...

Превише си емотиван према живинчетима, зато пуцаш са мозгом кад цркну ...

Смањи емоције на умерено и нећеш се везивати ко дете за играчке...
Pa i životinjke imaju emocije.
Da nemaju ker se ne bi radovao gazdi već svakome.

A znaš šta mi uradio hrčak kad je zaključio da mu činim dobro?
Ležao ja na ledja u krevetu a čujem izašao iz kaveza i popeo se na krevet verući se na ĉaršaf pa na jorgan...
Onda pretrčao preko mene a ja se pravio da spavam i njuškicom udarao u moj nos nekoliko puta.

Ja malo podignem glavu pitam ga: "Šta je Cile??"
A on se onda propeo na zadnje šape i prednje ispred sebe, nešto odmljackao za "pozdrav" i onda nalevo krug istim putem na pod i u redovne noćne aktivnosti gde on "nadje" zrnevlje i seckano povrće na raznim lokacijama i neumorno odnese u kavez.

Kod glodara (zec, veverica, miš, tvor itd) je trljanje njuškicom o njuškicu - izražavanje ljubavi.
A išli smo i napolje, samo je trčkarao za mnom a onda navalio na bokvicu i kad je napunio obraze demonstrativno seo i gledao me pravo u oči: "nosi me u kavez da ispakujem"

Pa i životinjke imaju emocije.
Da nemaju ker se ne bi radovao gazdi već svakome.

A znaš šta mi uradio hrčak kad je zaključio da mu činim dobro?
Ležao ja na ledja u krevetu a čujem izašao iz kaveza i popeo se na krevet verući se na ĉaršaf pa na jorgan...
Onda pretrčao preko mene a ja se pravio da spavam i njuškicom udarao u moj nos nekoliko puta.

Ja malo podignem glavu pitam ga: "Šta je Cile??"
A on se onda propeo na zadnje šape i prednje ispred sebe, nešto odmlhackao za "pozdrav" i onda nalevo krug istim putem na pod i u redovne noćne aktivnosti gde on "nadje" zrnevlje i seckano povrće na raznim lokacijama i neumorno odnese u kavez.

Kod glodara (zec, veverica, miš, tvor itd) je trljanje njuškicom o njuškicu - izražavanje ljubavi.
A išli smo i napolje, samo je trčkarao za mnom a onda navalio na bokvicu i kad je napunio obraze demonstrativno seo i gledao me pravo u oči: "nosi me u kavez da ispakujem"
Није здраво што толико волиш животиње до имбецилности, то је увек на конто љубави ка људима мањак...

Није здраво што толико волиш животиње до имбецилности, то је увек на конто љубави ка људима мањак...
Uuu, volim ja i ljude
Radim socijalno odgovoran posao.
Ja kad nisam na poslu (slobodno u toku nedelje) svi navale na šefa "gde sam? gde sam?"
Nego posvećivanje svakome mnogo iscrpljuje.
A kako da odbiješ ikoga kad kažu "ovde dolazimo zbog Vas"? Ima toliko magaza okolo gde mogu da kupe da je samo zbog njih...

...

Moje iskustvo je da ljudi koji mrze životinje obično imaju neki opasan problem u glavi. Neki blaži ili teži mentalni poremećaj, koji često ume da vuče na stranu psihopatskih poremećaja.

Izuzetni i primerni ljudi jednostavno zrače ljubavlju prema svim živim bićima.

Poslednja izmena:
Moje iskustvo je da ljudi koji mrze životinje obično imaju neki opasan problem u glavi. Neki blaži ili teži mentalni poremećaj, koji često ume da vuče na stranu psihopatskih poremećaja.

Izuzetni i primerni judi jednostavno zrače ljubavlju prema svim živim bićima.
А зашто брзоплето закључујеш да је мржња то кад их не обожавам и идеализујем ко кучкари, који праве савршенство чак и од њиховог смрада и запаха које други људе са устезањем подносе?

То што џукци смрде, не значи да су предмет мог гађења... напротив... Али...

Моја поента је да би људе требало толико волети ко џукеле кучкари, и не би имали великих међу проблема никад, поготову кад се негативно изражавамо о нечему пролазном, што други човек не цени колико и ми...

А зашто брзоплето закључујеш да је мржња то кад их не обожавам и идеализујем ко кучкари, који праве савршенство чак и од њиховог смрада и запаха које други људе са устезањем подносе?

То што џукци смрде, не значи да су предмет мог гађења... напротив... Али...

Моја поента је да би људе требало толико волети ко џукеле кучкари, и не би имали великих међу проблема никад, поготову кад се негативно изражавамо о нечему пролазном, што други човек не цени колико и ми...
A zašto brzopleto zaključuješ da se moj post odnosi na tebe direktno?

Ja ne znam da li ti voliš ili ne voliš životinje, ali očigledno imaš određeni problem sa samokontrolom u komunikaciji sa ljudima koji imaju drugačija uverenja od tebe.

Šta je uzrok toga, ne znam.
Kako taj problem može da se reši, takođe ne znam.

Back