Кулиража
Iskusan
- Poruka
- 6.129
LPhoklica:Кулиража:Vase price su mi bas zanimljive, samose pitam koliko istine ima u tome :?
Koliko ste sujeverni to je smesno, prizivanje duhova, bas ce neki mrtvac doci kod vas u sobu da vas plasi dok se vi igrate "opasnim stvarima", pa i da postoje duhovi imaju sigurno pametnija posla nego da se odazivaju na svaku deciju igru "prizivanja duhova". I ovi ako govore istinu sigurno su culi vetar ili nesto slicno napolju pa se od toga posrali i umislili kako neko nevidljivi krsi i lomi sve po kuci...oce to desava se
hahahahah duhovi imaju pametnija posla nego da nas proganjaju hahahaaaaaaaaaa
........................
gotovo NIKAD ne lazem, pogotovu ovde gde nemam ni jedan razlog za to...
moja prica je istinita, pa ko veruje verovace... :wink:
Pa dobro, tebi mogu da verujem da je igla dobila noge i prosetala do susedne sobe (na koji nacin nije vazno).
Ali ostali su malo mnogo preterali sa krsenjem svega sto postoji po kuci, misterioznog zatvaranja vrata od strane duhova, pa ovo me bre podseca na mnoge "standardne" nazovi horor filmove kad se ljudi igraju prizivanja duhova.
Koliko sam prometio svi koji su se javili ovde rekli su da su ih duhovi posetili :? Ajde verujem svima :? . E sad reci mi da to nije malo veliki procenat uspesno izvedenih rituala prizivanja duhova (samo 100%). Pa ako duhovi rade to sto rade, ne bi ljudi vise sumnjali u njih vec bi bilo odmah zabranjeno i kaznjivo po zakonu (ako ima takve posledice kao sto pricate mnogi ne bi izdrzali taj psihicki nemir da ih nesto proganja non-stop godinu-dve).
Evo jedna zanimljiva prica kada je moj pokojni deda video "duha".
Covek seljak, a bilo davno pa nije bilo bas da se kupi leba svugde ko sto ima danas, tako je on skoro svaki dan isao u vodenicu i kad se vracao (uglavnom uvece) morao je da prolazi pored lokalnog tj. seoskog groblja. [Sve kao u nekom od standarda "ulica strave i uzasa" recimo]
I jednu noc u sitne sate [ovde mora nesto domace, "glava secera"] kad je prolazio pored tog strasnog groblja covek vidi duha kako se krece prema njemu, skroz beo (sta biste vi radili u takvoj situaciji?). I sta ce da bude gledao on u njega par minuta i na kraju ustanovi da to u stvari vitlija dzak na ulaznoj kapiji ka groblju...
I koja je bila posledica? Covek nije mogao 5 dana da dodje sebi, skroz osedio, otkino sebi par godina zivota....
Eto jednog lepog iskustva sa duhovima i srecnog kraja (da ne pominjem da je onako uplasen cuo i svakakve glasove, normalno suma a vetar malo puno)...