qwwwq
Zainteresovan član
- Poruka
- 391
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja javnost? Više nas ima u seoskoj zadruzi na pivu.Mišljenje javnosti očigledno ih ne interesuje... Novac je jedino šta im je bitno...
znam da se sprdas ali eto da te malo usrecim (ili rastuzim)Evo ja bih dao svoj doprinos raspravi u vidu predloga strategije:
NACRT STRATEGIJE UPRAVLJANJA MINERALNIM I DRUGIM RESURSIMA REPUBLIKE SRBIJE 2025–2040. (sa vizijom do 2050.)
Tačka 1: Potpuna predaja svih ruda i minerala strancima. Resursi su za izvoz, ali u sirovom obliku, jer što bismo se mi mučili sa preradom i profitom.
Tačka 2: Ukidanje svih ekoloških standarda. Životna sredina je precenjena, razvoj zahteva orjentaciju na profitu. Stranom naravno.
Tačka 3: Zabrana domaćim firmama da učestvuju na tenderima. Da se ne brukamo, međunarodne korporacije imaju i iskustva i reference da sve rade bolje od nas. Izuzetak su domaće firme povezane sa vladajućim strukturama.
Tačka 4: Svi ugovori moraju biti tajni. Ne treba se opterećivati nebitnim stvarima.
Tačka 5: Radovi bez dozvola. Blagoslov "strateškog partnera" je dovoljan. Ne bi tu bili da posao nije dobar, to je dovoljna garancija.
Tačka 6: Kontrole procesa se ukidaju. Kontrola znači birokratiju a birokratija znači usporavanje radova. Moramo da budemo efikasni kako bi se razvili.
Tačka 7: Strategija komunikacije: obavezno ponavljanje fraza: "zelena agenda", "održivi razvoj", "energetska bezbednost" i "ekološka tranzicija".
Tačka 8: Uvođenje taksi za protest i kriminalizacija kritike. Svako ko se pobuni protiv "razvoja" mora platiti doprinos za ometanje stranih investicija. Bilo kakva primedba ili sumnja u ispravnost projekta smatra se napadom na državu i povlači sankcije, uključujući utamničenje, društveno linčovanje i obavezno gledanje promotivnih spotova o "zlatnom dobu".
Nezainteresovanost i sprdnja sa svim bitnim stvarima nasvje i dovela dovdeKoja javnost? Više nas ima u seoskoj zadruzi na pivu.
Verovatno ljudi nisu motivisani tim načinom.Nezainteresovanost i sprdnja sa svim bitnim stvarima nasvje i dovela dovde