Privlačnost

Alisa u zemlji čuda

Buduća legenda
Poruka
26.396
Pošto ja volim da pišem o poznatim ličnostima, stavila sam link jedne ličnosti koja je, nadam se, u usponu.

Ovo je momak koji mi se ni malo nije sviđao u početku, ali što sam ga duže gledala sve više mi se sviđao. Naizgled mi je delovao bezlično, tako plav i bledunjav, jer ja volim markantne i tamnopute muškarce.
Ali, jedno veliko ali, iznad svega volim šarmantne i samouverene muškarce. A ovaj momak me je totalno osvojio osmehom i nečim što zrači iz njega.

No, poenta teme je sledeća:
Da li vam se i koliko često dešava, da vam se osoba suprotnog pola na "prvu loptu" ni malo ne sviđa, a onda vremenom, počinje sve više da vam se sviđa, čak počinjete da osećate privlačnost?

Ja moram priznati, kad malo bolje razmislim, a to mi je tek sad sinulo, ni jednog svog muškarca nisam gotivila iz prve.
Kako je to moguće? I šta je to u pitanju? :think:

Da li vam se i koliko često dešava, da vam se osoba suprotnog pola na "prvu loptu" ni malo ne sviđa, a onda vremenom, počinje sve više da vam se sviđa, čak počinjete da osećate privlačnost?
Da.
Mogu da me privuku veoma razlicite stvari. Neke se primete odmah, a neke ne, tako da mi je to sasvim logicno.
U stvari ja ne znam sta me privlaci.
Kada premotam ko mi se sve svidjao, tu nema nikakve zajednicke osobine, ali bas ni jedne jedine.

Da, to mi se desilo sa onim glumcem iz serije "Bekstvo iz zatvora"...
Na "prvi pogled" mi se ni malo nije dopao, gledajući seriju nekako je počeo i da mi se sviđa.....ali je sve to trajalo koliko i serija.
A kad mi se neko dopadne u startu-tako ostaje....

Pa da, cesto mi se desava. Sto devojku bolje upoznajem, vise mi se dopada. Uglavnom vise sansi za bolje upoznavanje dajemo ljudima koji lepse izgledaju, pa samim tim i malo vise ocekujemo, jer smo tada subjektivni. A kada neko ne zadovoljava na prvu loptu nase vizuelne kriterijume , uglavnom mora proci vise vremena da ga bolje upoznamo, nego u prvom slucaju, jer smo sami pomalo rezervisani. To je neverovatno iskustvo, kao i kad nekoga koga poznajes ceo zivot dozivljavas kao stranca...a za nekoga koga znas kratko imas utisak da se znate vecnost.

Da, to mi se desilo sa onim glumcem iz serije "Bekstvo iz zatvora"...
Na "prvi pogled" mi se ni malo nije dopao, gledajući seriju nekako je počeo i da mi se sviđa.....ali je sve to trajalo koliko i serija.
A kad mi se neko dopadne u startu-tako ostaje....

Ja sam samo navela primer poznate ličnosti. Ali meni se to redovno događa u RL. I totalno je zbunjujuće.

Ja baš i pričam o privlačnosti. Zapravo, ja nikada ni ne osećam privlačnost prema muškarcu odmah. Nikad se nisam zaljubila na prvi pogled.:think:
Baš mora mnooogo vode da protekne.
Ali eto, neko mi je simpatičniji, a neko manje simpatičan čim se upoznamo. I redovno ovi simpatični s početka priče otpadnu.

Не вреди то једном да се гледа, не ради тада посао, него само кад маркетинг одради своје...као кад се навикнете на турске серије, пратите са нестрпљењем следећу епизоду кад ће Џевдет и Фатима да раде оне ствари, исто као што сте се навикле на Касандру, из 5 епизоде, па одгледале 550 наставака..
Тако и са човеком кога виђате сваког дана. Направи неки фазон, обрадује вас китицом цвећа, насмеје вас, понесе зембиљ са пијаце, честита рођоШ (сере ми се од тог рођош) и..одмах вам драг :lol:

Ovo je momak koji mi se ni malo nije sviđao u početku, ali što sam ga duže gledala sve više mi se sviđao. Naizgled mi je delovao bezlično, tako plav i bledunjav, jer ja volim markantne i tamnopute muškarce.
Ali, jedno veliko ali, iznad svega volim šarmantne i samouverene muškarce. A ovaj momak me je totalno osvojio osmehom i nečim što zrači iz njega.

Ja moram priznati, kad malo bolje razmislim, a to mi je tek sad sinulo, ni jednog svog muškarca nisam gotivila iz prve.
Kako je to moguće? I šta je to u pitanju? :think:

Uh...nikada mi se nije desilo da osecam totalnu antipatiju prema nekome a da ista tokom vremena predje u harizmaticnu simpatiju.
Cesce je bilo ono - nisam bas obratila paznju na njega ali kada smo se zapricali videli smo masu privlacnih osobina jedan na drugome.
Posteno receno ne odbija me magnetski puno ljudi ali ko me odbija takvo stanje dodje nekako trajno. Recimo u filmskom svetu to bi bio Bred Pit, nije mi se svidjao ni ko detetu a ne svidja mi se ni danas, verovatno ima neku osobinu koja mi ide na zivac a koju provlaci kroz sve uloge i svaki nastup koji sam videla.

Back