Privlacnost dvoje ljudi

Hmmm valjda transparentniji ne mogu da budem.

Uzmem deo iz tvog uvodnog posta:

...Ona mu je rekla da joj se svidja njegov penis i da je imala decka, koji je bio hiperobdaren, ali da zbog toga ne moze da nadje devojku. On je raskinuo sa njom, ali ona ga i dalje juri. On se pomamio pa bi da ima odnos sa njom, ali nece vezu, a ona hoce. ..

Pa te pitam:

Ko tu sad koga vija
ovde su dvojica u igri
bivsi
i bivsi obdareni bivsi

A ti mi odgovaras

Ne. Tu su samo njih dvoje u igri. Izvini, decko mi je dosao, pa ne mogu da ti objasnjavam. Dovoljno je da procitas uvodni post. Treci, koji se pojavljuje je moj drug, koji mi je preneo te podatke, a cetvrta sam ja. Pozdravljam te!

Uostalom...
reci tom tvom kad je vec doso
da i tebi
i nama skine s vrata taj tvoj njufer

I polse cetiri strane to nam kazes. Odlicno.
Ne radi se o tebi, a jos bolje. Sta mislis o tome? Sta privlaci ljude medjusobno, ne mora da te ubije struja da bi znao da ces poginuti.

licni tripovi...individualno stanje svesti i dozivljaja sebe i sveta oko sebe...proizvodi okolnosti gde tebe x faktor privuce jer se u tom trenutku uklapa u pazl..teorija po kojoj ne volimo nekog zbog njega vec zbog sebe gde uslovno receno ljubav potice iz egoizma

I polse cetiri strane to nam kazes. Odlicno.
Ne radi se o tebi, a jos bolje. Sta mislis o tome? Sta privlaci ljude medjusobno, ne mora da te ubije struja da bi znao da ces poginuti.

nauka kaze :hahaha:: onih ubistvenih 6 gena za imunitet....e ako nam se razlikuju, idealno svih 6, onda ce se javiti jaka privlacnost.....odavace se feromoni koje ce regostrovati partner i delovace na njega uzbudjujuce.....

Back