- Poruka
- 90.691
Gde je nestao Sarovic?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde je nestao Sarovic?
Hvala pogledam ako je novi klip.
Gledam, jadno od strane novinara. Jel ovo dvoje imaju neki licni sukob?
Sad i ja gledam. Novinar skače na Šarovića ko mali besni pasGledam, jadno od strane novinara. Jel ovo dvoje imaju neki licni sukob?
Ni ja nikad cuo za tog.Glup, agresivan. Ne zna gde udara. Voditelj
I ko je uopšte taj Simićević, ovaj ko da je zaljubljen u njega
kurtijeva bracaNe treba puno verovati radikalima , kvarljiva je to sorta…
Nad Šarovićem će zato stalno stajati senka sumnje.Ne treba puno verovati radikalima , kvarljiva je to sorta…
. . . . . , ne nasedaj na foliranje, siroma decko u bedaku pa malo utripovao, sve zbog pregleda.!?Samo što ga nije istukao. Koliko je ljubomoran i pokvaren, ne mogu da verujem da neko može da bude ovakav.
Napada ga tračevima sa Informera, a koliko sam shvatila bio mu je drugar nekad.
Samo što ga nije istukao. Koliko je ljubomoran i pokvaren, ne mogu da verujem da neko može da bude ovakav.
Napada ga tračevima sa Informera, a koliko sam shvatila bio mu je drugar nekad.
Samo zamisliš da Ljubav vera nada izgovara vladika Nikolaj Velimirović a ne Nataša Bekvalac i odjednom se i to uklapa.E da, оno što se ne uklapa u celu sliku su krajnosti da iz radikala napravi stranku tako patetičnog naziva Ljuba vera nada.
Gledam, jadno od strane novinara. Jel ovo dvoje imaju neki licni sukob?
Zapeva pri svakoj govornoj pauziВидело се да је лажов и док је био радикал. Говори као ђак који је научио текст напамет.
Kod Mila DjukanovićaGde je nestao Sarovic?
. . . , bivsa ili sadašnja ??Supruga Nemanje Šarovića Katarina Odalović radi kao voditeljka na Informeru. Bogami, ovaj bračni par dobro iskoristio nastalu situaciju.