Priveden meštanin sela kod Vrbasa kojeg je sud oslobodio duga za vodu

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
93.720
Priveden meštanin sela kod Vrbasa kojeg je sud oslobodio duga za vodu
http://rs.n1info.com/journalist639/Natasa-Kovacev
Božidar Caričić, građanin Ravnog Sela, kojeg je sud oslobodio duga za vodu, priveden je i nalazi se u policijskoj stanici u Vrbasu.
Kako javlja reporterka N1, trenutno ispred kuće u Ravnom Selu nema nikoga.
POVEZANE VESTI
Ljudi koji su videli šta se dešavalo kažu da je jutros oko 8.45 došla ekipa JKP "Komunalac" u pratnji policije. Dovezli su i bager sa sobom.
Navodno nisu uspeli da mu iseku vodu, što je navodno bio plan. Otišli su oko 10 časova.
Božidar Caričić je penzioner koji ima 70 godina. U kući na glavnoj ulici u Ravnom Selu živi sam.

Radnici su bili korektni, kao i policija koja je samo izvršavala nečiji nalog
Kako je preneo Vojvođanski istraživačko analitički centar (VOICE), Caričić je policijskim vozilom odvezen u Policijsku stanicu u Vrbasu kako bi dao izjavu. I radnici "Komunalca" su pozvani u policiju radi davanja izjave. Caričić je za VOICE rekao da su mu radnici "Komunalca" rekli da nerado ispunjavaju nalog koji su dobili od pretpostavljenih.
"Predočio sam im da imam presudu, ali i dokaz da sam vlasnik vodovodne infrastrukture koju nameravaju da oštete. Radnici su bili korektni, kao i policija koja je samo izvršavala nečiji nalog", rekao je Caričić.
VOICE dodaje da se u trenutku objavljivanja teksta, Caričić nalazio u zgradi policijske stanice u Vrbasu, gde u prisustvu svog advokata daje izjavu. Božidar Caričić iz Ravnog Sela dobio je sudski spor protiv JKP "Komunalac" iz Vrbasa i tako je oslobođen obaveza plaćanja za vodu, pošto ona u tom selu nije za piće, objavio je VOICE prošle nedelje.
Podsetimo, Caričić je dobio sudski spor protiv Javnog komunalnog preduzeća "Komunalac" iz Vrbasa i tako je oslobođen obaveza plaćanja računa za vodu, pošto ona u tom selu nije za piće, preneo je Vojvođanski istraživačko-analitički centar.
http://rs.n1info.com/Vesti/a543727/...basa-kojeg-je-sud-oslobodio-duga-za-vodu.html

Sta ceka 50% Srbije u kojoj voda nije ispravna za pice? Alo, zahtev da ne placate vodu koji ne mozete da koristite! Potom da vidis kako ce brzo da je ociste i spreme za pice ima sve da se PRSTI!

Nece niko za vas da protestuje...

Нешто се сећам да је сличан случај са водом у Младеновцу поднела група"Само јако" (одвојена од Белог) на скупштини општине, где су изабрани на локалним изборима, али не знам какав је епилог захтева, наиме тврдили су да уместо пијаће воде пролази ткз. "техничка вода" која није за пиће, чак ни за кућну употребу, када се и "прокува"...?!?

Нешто се сећам да је сличан случај са водом у Младеновцу поднела група"Само јако" (одвојена од Белог) на скупштини општине, где су изабрани на локалним изборима, али не знам какав је епилог захтева, наиме тврдили су да уместо пијаће воде пролази ткз. "техничка вода" која није за пиће, чак ни за кућну употребу, када се и "прокува"...?!?

e pa cistu vodu ste imali kod Tita al vam nije bila dobra pa sad pijte ovu iz septickih jama.

Back