gost 189815
Iskusan
- Poruka
- 5.826
Sve zavisi kako srocis. Ja necu razumeti (tj. mom egu nece prijati) da mi devojka kaze da joj se javio bivsi kada je bila u gradu i da bivsi izgleda odlicno. Isto kao i da ja to uradim, ili da komentarisem atribute neke devojke. Jednostavno proradi ljubomora.
Ili ajde neki malo ozbiljniji primer.
Primera radi ne svidja mi se njena porodica, imam lose misljenje o njenoj majci i/ili ocu. Sigurno ne mogu da joj kazem u lice, "tvoj otac je neki bas nervozan covek, on navikao da sve bude po njegovom i kad nije uzme ko neko deriste da drami, jeste da ima 53 ali kaki ko da mu je 3". S druge strane, oko tog "problema" lako se mogu pozaliti bilo kom drugom jer nije emotivno umesan u to i nece ga doticati.
Ne znam, mozda ja samo nisam imao tu priliku da sa nekim budem skroz otvoren pa tako mislim, ali vodim se da prijateljima ne mozes sve reci, tj. moras imati neku dozu privatnosti, isto tako sa partnerom.
ne znam ja bih ti rekla da sam se nasla sa bivsim al ne bih rekla da je superzgodanXD
a ovo drugo (npr za caleta) smatram da treba biti iskren.da mi istim recima ovo kazes ne bi se ljutila ako je istina al kontam da vecina bi,tako da kad biras sagovornike biraj reci