liberal82
Zainteresovan član
- Poruka
- 406
Vujawolf:.A ako tebe boli sto se drzavni faksovi vise cene,ti upisi drzavni,pa ce te ceniti
eh za koju godinu cenice isto i mene i njega ..... i bol ce ih uvo cija je diploma, meni nije jasno kako to ljudi ovde ne shvataju .... mada smo mi mnogo teski na promene ali moracemo da se menjamo. Mi tako tesko prihvatamo stvari u ovoj zemlji da je to strasno, verovatno postoji razlog za to koji se moze naci u istoriji ali je ocigledno da smo mnogoooo mnogo godina zatupljavani kao narod i nauceni na jedno tako da se sada to tesko menja ali promenice se, to je ono sto je najbitnije.
uhhh zasto sad ne treba da upisem fax... da upisem privatni i da me bog vidi.
iii zaist aova tema ne vodi nikud. kako niko nema da prizna da je na drzavnim kriterijum mnogo visi i da su knjige mnogo obimnije i da se teze zavrsavaju.... evo ja priznajem da je tako ali i da su privatni suprotnost ome ..... pa hoce li mi neko reci da je merilo kvaliteta ono prvo ili prilagodjena literatura, lakse zavrsavanje i nizi (normalni) kriterijum ????
hoce li mi neko reci da je ok sto postoje rokovi kada je prolaznost na mom fakultetu 0% na nekim ispitima ???? jel to ok ???? jel ok da me profesor pita "sta oces" da me gadja indeksom i da dodje pijan na predavanja ili ispit, da ispastam sto mu zena nije dala ili sto je muz prevario.... uhhhh ...... a ne znam da posotji privatni sa 100% prolaznosti

i da moram da dodam..... na privatnom kazu da se diplome kupuju... a na drzavnom svaki ispit posebno.. to je razlika

cik da vidimd a neko kupi diplomu na privatnom, da plati ispit ili da uhvati vezu.... prosto te je sramota da to uradis jer se taj profesor topi oko tebe da ti objasni i da te nauci.... a to koliko ces nauciti zavisi samo od tebe.... drug mi studira na jednom privatnom i bio sam i na predavanjima i na ispitu bas da vidim jer su privatni za mene bili isto sto i za vecinu .... aliiiii ono se samo pozeleti moze i tada sam resio boze zdravlje moje dete ide na privatni .. ako sam se ja patio ne mora i ono

vuja . nemoj da se nadjes prozvanim ovo je uopsteno