KraNp
Veoma poznat
- Poruka
- 10.780
Где могу да се жалим на приватног лекара ? Отишао сам код зубара са јаким болом у зубу да бих извадио зуб. Рекао ми је да дођем за две недеље јер само тад има термин. Ја сам рекао да ме ужасно боли и да морам одмах да извадим зуб али је он остао при ставу да ми може заказати термин тек за две недеље. Ја сам пристао на то премда сам знао да ћу га извадити код неког другог лекара што сам и учинио. Пошто ме је рана од зуба болела 12 дана, отишао сам два дана пред нову годину код зубара који ми је вадио зуб да погледа рану али он тада није радио јер су му радници кречили ординацију. Тада сам отишао код првог лекара код кога сам био заказао и замолио га да он погледа рану али је он то одбио јер нисам вадио код њега зуб и наводно, јер сам испао некоректан зато што нисам отказао термин. Ја сматрам да је он као лекар био дужан да ми помогне без обзира где сам вадио зуб јер је моје право и да бирам себи лекара. Трпео сам бол данима. Знате ли неку адресу где бих могао да се обратим са притужбом.