Pritiskom bilo koje tipke na tastaturi,računar se zaledi.

hokaido

Početnik
Poruka
34
Od nedavno imam problem da kada stisnem bilo koju tipku,kompjuter se jednosavno zaledi i preosaje mi sam restart.Dakle miš ne mogu da pomeram,niti bilo šta.nedavno sam ubacio dodatnu RAM memoriju,koju računar nije prepoznao,moguće da ima neke veze sa tim.Nisam bio siguran da li ovu temu da ubacim softver ili hardver forum,jer zaista ne mogu da otkrijem do čega je.Zna li neko šta bi se tačno moglo dešavati?

Od nedavno imam problem da kada stisnem bilo koju tipku,kompjuter se jednosavno zaledi i preosaje mi sam restart.Dakle miš ne mogu da pomeram,niti bilo šta.nedavno sam ubacio dodatnu RAM memoriju,koju računar nije prepoznao,moguće da ima neke veze sa tim.Nisam bio siguran da li ovu temu da ubacim softver ili hardver forum,jer zaista ne mogu da otkrijem do čega je.Zna li neko šta bi se tačno moglo dešavati?

Znaci vadi RAM. :D

Pa radi li ili ne kad izbacis novi ram?
Imas li neku krntiju staru, probaj tu da ubacis novi RAM i vidi sta ce se desiti.

Definitivno nije problem do RAM-a. Iamo sam taj problem. 99% je graficka u pitanju, pregreje se. Proveri da li ti radi kuler na grafickoj, ako radi proveri da li okrece dovoljno brzo, kako bi trebalo, moguce je da se napunio prasine.
Ukoliko je do graficke, tj do kulera, obavezno na vreme pogledaj da li kuler radi, inace nakon nekog vremena, relativno brzo, ode u out, crkne.

Back