Pritajeni smrad

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako dakle:D
Ne ocekujem da lik ostavi sekircinu i ode da se zapere.A ocekujem da uzme sekiru.Ali,ovo je sa druge teme:D ko zna sta se da pomisliti...sve u svemu,heroji smrde,a ja volim heroje,i to je prava uloga muskog roda.
Ne da smrdi vec da bude heroj.

Sta?Ako muskarac koji mi se svidja smdri na znoj jer je dosao iz teretane,sa kopanja,sa ubijanja zmajova,ne gadi mi se!

Ja smrdim:oops:....'el me volis
leaking.gif
leaking.gif
..oznoJi' se ceo....

Pa zasmejao si me:D:D:D
Meni je ova tema OK,posto mi je inace zanimljiva gadljivost u intimnim odnosima,neshvatljiva.
Pre bih da mirise na znoj nego na pivo,eto to bi mi smetalo,da zaudara na neku kafancinu gde provodi vreme,ne daj Boze.

To koristi bas moja baka,Opijum.
Dobro,moze da se ne oseca,ja ne bih nikada dozvolila da on oseti bilo kakav smrad od mene,ni on ni bilo ko,jel te:D
Ali mi je sumanuto reci nekome Mars,jer se oseca.Pa mozda ga mama nije naucila da pazi na higijenu,mozda nije stigao,mozda se zaigrao se zmajevima,i slicno.Nebitno,to mi je sasvim nebitno.

ogradjujem se.. ovo se ne osnosi na ljude kojima iz usta smrdi kao posledica bolesti... al nehigijena me stvarno izbacuje iz koloseka..
Znači ako smrdi zbog nehigijene, osudićeš ga(je ?) i oterati a ako je zbog bolesti udahnućeš duboko i trpeti ?!? A ako je bolest zbog nehigijene ?

Pritajeni smrad,skriveni čir

@More_bre reci nam sta se konkretno desilo,sta je kod nje zasmrdelo,koja te muka naterala da otvoris ovakvu temu?
Bolje zvuči "Pritajeni smrad, skriveni gnoj" !

Nije mi se desilo, ali kao i vi (verovatno) sreo sam mnogo raznih ljudi
(mladih, starih, urednih, aljkavih, bogatih, siromašnih, muškaraca, žena, obrazovanih, idiota....)
koji imaju grozan zadah, i to ne zadah naneku hranu pa da se kaže da su
skoro jeli pa nisu stigli da operu zube, ili da im isparava luk...
Nego baš zadah koji je stalan...
Sad, da li je to zbog zuba ili zbog sinusa ili zbog želuca....nebitno

Čest je slučaj da neko redovno pere zube i zdrav je ali ne koristi
konac za zube, i onda odatle smrad, iz oku nevidljivih višegodišnjih naslaga između zuba.

I onda vidim da ti i takvi ljudi imaju momka/devojku/supružnika
i pitam se da li ovaj drugi/druga nemaju čulo mirisa ili zbog nečega trpe ???

takođe postoji ona situacija kad se sa nekim spanđaš na žurci gde zbog
zasićenosti vazduha duvanom, alkoholom, znojem i parfemima ne osetiš
ono što osetiš kad ste sami...

Znači ako smrdi zbog nehigijene, osudićeš ga(je ?) i oterati a ako je zbog bolesti udahnućeš duboko i trpeti ?!? A ako je bolest zbog nehigijene ?

Bolje zvuči "Pritajeni smrad, skriveni gnoj" !

Nije mi se desilo, ali kao i vi (verovatno) sreo sam mnogo raznih ljudi
(mladih, starih, urednih, aljkavih, bogatih, siromašnih, muškaraca, žena, obrazovanih, idiota....)
koji imaju grozan zadah, i to ne zadah naneku hranu pa da se kaže da su
skoro jeli pa nisu stigli da operu zube, ili da im isparava luk...
Nego baš zadah koji je stalan...
Sad, da li je to zbog zuba ili zbog sinusa ili zbog želuca....nebitno

Čest je slučaj da neko redovno pere zube i zdrav je ali ne koristi
konac za zube, i onda odatle smrad, iz oku nevidljivih višegodišnjih naslaga između zuba.

I onda vidim da ti i takvi ljudi imaju momka/devojku/supružnika
i pitam se da li ovaj drugi/druga nemaju čulo mirisa ili zbog nečega trpe ???

takođe postoji ona situacija kad se sa nekim spanđaš na žurci gde zbog
zasićenosti vazduha duvanom, alkoholom, znojem i parfemima ne osetiš
ono što osetiš kad ste sami...

zgadio si mi rucak svojom carobnom temom

Ako se radi o ekstremnom smradu,sve je drugo,ali opet,ako covek ne moze da utice na njega(kazu da je Klerk Geblu strahovito smrdelo iz usta i Vivijen Li se jedva ljubila sa njim na snimanju Prohujalo sa vihorom)
Kakve veze ima.Stisnes zube i volis coveka.

Ako se radi o ekstremnom smradu,sve je drugo,ali opet,ako covek ne moze da utice na njega(kazu da je Klerk Geblu strahovito smrdelo iz usta i Vivijen Li se jedva ljubila sa njim na snimanju Prohujalo sa vihorom)
Kakve veze ima.Stisnes zube i volis coveka.
On bejaše strastven pušač, koliko me pamćenje služi...Onda od toga8-)...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back