Upravo tako!A da li će hteti sex sa svojom ženom nakon porođaja,stvarno veze nema s tim da li je prisustvovao porođaju. Ima veze sa nečim drugim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo tako!A da li će hteti sex sa svojom ženom nakon porođaja,stvarno veze nema s tim da li je prisustvovao porođaju. Ima veze sa nečim drugim.
sve mi se vise svidja tvoja familja.Moju sestru je porodio prijatelj njenog mužaZet je bio prisutan online, nazvao joj muža na cam za vrijeme poroda nekoliko puta (budalaština). Sedam dana nakon, već su uveliko kod kuće i trebala je sestra na kontrolu, da pogleda dr kako joj je zacijelilo ono što je šivano, međutim dr rekao: ma haj, ne muči je, ne dovodi je, uslikaj da vidim kako to izgleda i šibni na viber. Kaže zet: da mi je neko rekao da ću vlastitoj ženi slikati p i slati drugom muškarcu....
alal mu ćufteMoju sestru je porodio prijatelj njenog mužaZet je bio prisutan online, nazvao joj muža na cam za vrijeme poroda nekoliko puta (budalaština). Sedam dana nakon, već su uveliko kod kuće i trebala je sestra na kontrolu, da pogleda dr kako joj je zacijelilo ono što je šivano, međutim dr rekao: ma haj, ne muči je, ne dovodi je, uslikaj da vidim kako to izgleda i šibni na viber. Kaže zet: da mi je neko rekao da ću vlastitoj ženi slikati p i slati drugom muškarcu....
Ne radi se o tome.
Ja sam govorila o mom pogledu. Da mi tokom porođaja otac mog deteta uopšte nije trebao, niti sam iole patila što tamo nije bio.
I, JA ne bih volela da je on prisustvovao tome, jer nit je prizor lep, nit postoji neka nužda da on tome svedoči - osim nužde koju je propisao holivud, da se držimo za ruke dok se dete rađa i jednorozi nam pevaju kumbaja nad glavama.
Ne znam jel ste se vi porađale svetački, ko Mortiša Adams, sa osmehom, i sve vam bilo šetnja pod dugom. Meni trudovi nisu bili lako ćemo, sve što sam htela bilo je da se što pre završi i na kraj mi pameti nije bilo držanje za ruku i gledanje očima punim ljubavi u ma koga. Rekoh da mi je babica išla na živce. Naročito je bilo romantično kad su dve sestre legle na mene da lakše izbacim posteljicu, ko što rekoh. To je BAŠ prizor kojem bih htela da je neko svedočio.
Ni u jednom od tih momenata prisustvo muža mi nije trebalo - štaviše, bilo mi je milo (kasnije, kad mi je to uopšte palo na um jer dok sam se porađala samo sam o porođaju mogla da mislim) što on tamo nije bio. Jer bih ili urlala na njega, ili ga totalno ignorisala (što pobija vašu kompletnu ideju. Ako ćeš ga ignorisati, a šta će ti on tamo? Da ti da moralnu podršku? Izvinjavam se, mnogo mi je bitnija podrška stručnih lica koja znaju šta rade u tom momentu.). Kao što rekoh, tako isto nikad ne bih pristala da svedočim bilo kojoj njegovoj operaciji, ma ni vađenju zuba. Čemu? Odrasli smo ljudi? Porođaj dođe i prođe, i onda se stvari vide kakve su - ne dal smo se držali za ruke tokom samog čina.
Ne radi se o tanušnim muškim osećanjima - govorim iz svoje perspektive. Ja sam, sticajem okolnosti, gledala drugu ženu dok se porađala, i to nije bio lep prizor. A ja nemam nikakve sexualne pretenzije spram nje.
Uopšte mi nije jasno zašto se u mainstream uvela ideja kako očevi, valjda, neće moći da vole decu AKO nisu prisustvovali porođaju - što veze s mozgom nema -ali, ponavljam, ako je nekoj baš naspelo da joj njen čOek tome svedoči, od volje joj. Meni ni u džep ni iz džepa. Svako dobro i poz.
Moj je prisustvovao oba puta. Ovdje svaka prodilja ima posebnu sobu i babicu koja je neprestano tu dok se porođaj ne završi. Doktori dolaze ako postoji neki problem (prvi je morao na vakuum da se izvuče, pa je tad došla doktorica) i da te zašije na kraju.Muž kad prisustvuje porođaju,u trenutku kad se beba rađa,ne stoji kod njenih nogu nego iza žene,gleda joj teme. Ne što on tako hoće,nego ga tako usmere lekar i babice. Zato ne gleda krv,ne gleda polni organ inema razloga da padne u nesvest.
I, JA ne bih volela da je on prisustvovao tome, jer nit je prizor lep, nit postoji neka nužda da on tome svedoči - osim nužde koju je propisao holivud, da se držimo za ruke dok se dete rađa i jednorozi nam pevaju kumbaja nad glavama.
Ne znam jel ste se vi porađale svetački, ko Mortiša Adams, sa osmehom, i sve vam bilo šetnja pod dugom. Meni trudovi nisu bili lako ćemo, sve što sam htela bilo je da se što pre završi i na kraj mi pameti nije bilo držanje za ruku i gledanje očima punim ljubavi u ma koga. Rekoh da mi je babica išla na živce. Naročito je bilo romantično kad su dve sestre legle na mene da lakše izbacim posteljicu, ko što rekoh. To je BAŠ prizor kojem bih htela da je neko svedočio.![]()
Prisustvo supruga - 15.000Naišla sam na nekoliko članaka na ovu temu pa sam poželela da sa vama podelim ovo i porazgovaramo.
U nekim porodilištima očevi imaju mogućnost da budu u sali dok im se rađa dete, međutim mnogi buduci ocevi rođenje bebe čekali su u kafani sa prijateljima spremni da im se iscepa košulja.Poneke žene, ne žele da budući otac bude pored njih, šta više smatraju da će im izrazito smetati. Istovremeno, ima i takvih budućih majki, koje najlepši dan u njihovom životu žele da dožive uz podršku svog partnera.
Sam porodjaj kada majka donese na svet dete i nov zivot je velicanstven i vredan svega
Ali je koliko znam i stresan za ženu i bolan .Ima tu svega.Žene u vecini slucajeva u tim trenucima nisu svesne okolione pa ni prisustva oca deteta,
stoga ne vidim potrebu da ocevi prisustvuju samom cinu poradjanja..vec treba da sede u porodilistu i da nakon samog porodjaja mogu da vide majku i dete
To je moje mišljenje..A Vase ?
Da li bi trebalo da otac prisustvuje porođaju? I zašto Da a žasto Ne